Trăiește Smart – eveniment de fitness aerobic & indoor cycling

Filozofia Trăiește Smart este de a face alegeri conștiente și informate în toate aspectele importante ale vieții. De data asta accentul este pus pe mișcare, într-un eveniment de mare anvergură care celebrează această expresie.

Evenimentul Trăiește Smart – fitness aerobic & indoor cycling are loc sâmbătă, 13 aprilie 2019, în ParkLake Shopping Center, zona main atrium, la parter.

PROGRAM TRĂIEȘTE SMART

AEROBIC
• ora 10:00 – 10:50 Adriela Laura Morar – DANCE
• ora 11:00 – 11:50 Cosmin Chiriță – KHAI – BO
• ora 12:00 – 12:50 Costin Bucura – CARDIO COMBAT


CYCLING
• ora 14:00 – 14:50 Lucian Hugeanu Halas
• ora 15:00 – 15:50 Armando Lungu
• ora 16:00 – 16:50 Bogdan Varzaru 

• ora 17:00 – 17:50 Elena Trîncă
• ora 18:00 – 18:50 Mihai Băloiu

În cadrul evenimentului se vor desfășura tombole cu premii pentru participanții la eveniment. Premiile sunt din partea Decathlon, Sano Vita, Ivatherm. Pentru fiecare clasă rezervată, fiecare participant va primi un voucher pentru câte o cafea la alegere dintre: strong – espresso, medie – espresso lung și slabă – americano, din partea Gloria Jean’s Coffees, care se află lângă spațiul de desfășurare al evenimentului și două sticle de apă plată de la AQUA Carpatica de 0,5 l.

Înscrierile se fac pe adresa de mail traiestesmart@gmail.com sau telefonic la 0729.400.400 și se încheie pe 11 aprilie 2019.

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile. Plata se face în contul RO65 RNCB 0074 1502 8611 0001, deschis la BCR, sucursala Muncii, cu specificarea la detaliile de plată a numarului de proformă și data de pe proforma.

TAXE DE ÎNSCRIERE:

• AEROBIC – 20 lei/pers/ora
• CYCLING – 25 lei/pers/ora
Taxa este nereturnabilă.

Doritorii vor trimite un mail la adresa traiestesmart@gmail.com, în care vor specifica numele și prenumele persoanelor participante și orele pentru care optează participarea pentru fiecare persoană în parte. În urma mailului trimis, se va primi raspuns de confirmare în limita locurilor disponibile, cu factura proforma de plata în atașament. Persoana sau persoanele înscrise, vor fi oficial înregistrate pe listele de participanți la eveniment în momentul confirmării de plată în contul organizatorului.

Participanții vor avea acces la eveniment pe baza brățării primite în ziua evenimentului, după semnarea declarației pe propria raspundere și a acordului GDPR.

Evenimentul va fi filmat și fotografiat. #traiestesmart2019

REGULI ÎN TIMPUL EVENIMENTULUI:

1. Participarea la ora de aerobic sau cycling necesită semnarea declarației pe propria raspundere și purtarea brațării oficiale primite la masa organizatorului în ziua desfășurării evenimentului.
2. Participanții sunt așteptați să se prezinte la masa organizatorului cu 15 minute înainte de începerea orei pentru care au optat, în vederea primirii brățării de acces și semnării acordurilor necesare.
3. În timpul orei nu sunt permise inițiative personale fără acordul prealabil al instructorului.
4. Orice sugestii și comentarii, pot fi comunicate instructorului după desfașurarea orei.
5. Este obligatorie folosirea pantofilor sport și echipamentului corespunzator orelor de antrenament de grup.
6. Din motive de igienă, folosirea unui prosop este obligatorie.
7. Înainte de începerea orei, informați instructorul dacă sunteți gravidă sau dacă aveți probleme de sanatate. Dacă în timpul orei simțiți amețeală, lipsă de aer, leșin sau durere în zona pieptului, opriți-vă din efort.
8.

Beți suficientă apă, deoarece hidratarea este importanta in timpul efortului. La fiecare clasă rezervată primiți două sticle de apă plată Aqua Carpatica de 0,5 l.
9. Participanților li se permite accesul în spațiul de eveniment gata echipați în prealabil, deoarece nu există spațiu special amenajat pentru schimbul de haine.
10. În spațiul dedicat evenimentului nu sunt permise genți sau articole vestimentare suplimentare, întrucat nu există spațiu pentru depozitarea și supravegherea acestora.
11. Se recomandă participanților să aibă prosop personal la eveniment și apă, dacă necesarul său pe clasă depășește cele două sticle de apă plată de la Aqua Carpatica oferite de către organizatori.

Evenimentul se adresează celor cu vârsta peste 18 ani, apți din punct de vedere fizic și psihic. Fiecare participant este responsabil de starea sănătății, pregătirea fizica și psihica, dar și de aptitudinile necesare participării la un eveniment de fitness aerobic și indoor cycling.

Participanții își asumă întreaga responsabilitate pentru utilizarea echipamentului adecvat activității de fitness. Se recomandă participanților un control medical anterior participării la eveniment.

Partenerii evenimentului: ParkLake Shopping Center, Stay Fit Gym, Cloud9 Residence, AQUA Carpatica, Gloria Jean’s Coffees, Decathlon, Mairon Galați, Sano Vita, Ivatherm, Asevi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod