"Traieste sanatos cu dieta macrobiotica", de Kushi Michio

Dieta macrobiotica nu e o practica rigida si fixa, ci mai degraba o schema flexibila, care se refera la modul de alimentatie si care variaza in functie de clima, ambient, starea sanatatii, sex, varsta, grad de activitate si nevoi personale.

Scopul pe care si-l propune macrobiotica este libertatea individuala, altfel spus capacitatea de a crea si de a realiza orice ne-am dori in aceasta viata.

Practica macrobioticii ofera varietate si alternative de mancaruri aproape infinite, ce permit prepararea unei hrane sanatoase, delicioase si aspectuoase, care raspunde intocmai exigentelor si nevoilor noastre personale.


Printre adeptii celebri ai dietei macrobiotice putem aminti pe John Lennon, Yoko Ono, Gwyneth Paltrow, Sting, Avril Lavigne, Madonna, Dirk Benedict, Rudolf Hess, Warren Cuccurullo (chitarist al trupei Duran Duran), Iggy Pop, Bob Weir (chitarist la Grateful Dead).

Poti cumpara cartea "Traieste sanatos cu dieta macrobiotica" de Kushi Michio, aparuta la editura Paralela 45, din librarii, la pretul de 18 lei.
    
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iordan tolii pe 24 Apr 2010, 18:32
    cartea traieste sanatos cu dieta macrobiotica

    traieste sanatos

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod