Tips care te ajută să nu fentezi la mersul la sală

Mersul la sală îți dă mari bătăi de cap? Îți dorești să faci sport, dar nu-ți iese întotdeauna să ajungi la sală. Găsești scuze peste scuze, doar doar nu va trebui să te postezi în sala care-ți promite să-ți transforme colăceii de pe abdomen în pătrățele?

Instructorul de fitness Alexander Florescu a întocmit, pentru tine, o lista cu cele mai simple tips-uri care te ajută să nu fentezi mersul la sală.


1. Alege tipul de mișcare care-ți place

Zumba, înot, volei, tenis... Nu contează, important este ca sportul pe care alegi să-l practici este cel care ți se potrivește mănușă.


2. Nu merge singură la sală

Când te duci singură, ai toate șansele să renunți. Dacă alegi să împarți această „corvoadă” și cu altcineva s-ar putea să descoperi că-ți place.


3.

Nu te arunca cu capul înainte
Eu știu că-ți dorești să vezi rezultate imediate și crezi că dacă tragi tare vor veni. Lasă-mă să-ți spun că nu este deloc așa. Începe treptat, cu pași mărunți. O accidentare, de exemplu, ți-ar putea distruge definitiv „relația” cu sala de sport și cu sportul în general.


4. Analizează-ți obiectiv progresul

Nu lăsa victoriile să treacă neobservate. Ele te motivează, te ajută să lupți în continuare și te ajută să-ți găsești determinarea.


5.

Alungă monotonia
Odată instalată, face ravagii, așa că mai bine încerci să o înlături. Cum? Diversificându-ți programul, încercând lucruri noi, depășindu-ți limitele. Încearcă să mergi în cantonamente sportive, de exemplu, este un concept foarte interesant care te menține 100% în priză.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod