THERMA-FRIO-SHOCK by Irina Reisler

Tratamentul Therma-Frio-Shock reprezinta cel mai eficient tratament anticelulitic si de slabire rapida. Efectele terapiei sint multiple: anticelulitic, antiadipos (slimming), compactare (reducerea numarului de centimetri, in circumferinta), tonifiere, remodelare, antivergeturi. Rezultatele apar inca de la prima impachetare, chiar si in cazul persoanelor care nu au surplus mare de kilograme.

Tratamentul Therma-Frio-Shock reprezinta cel mai eficient tratament anticelulitic si de slabire rapida.

 

Efectele terapiei sint multiple: anticelulitic, antiadipos (slimming), compactare (reducerea numarului de centimetri, in circumferinta), tonifiere, remodelare, antivergeturi. Rezultatele apar inca de la prima impachetare, chiar si in cazul persoanelor care nu au surplus mare de kilograme.

 

Cum se foloseste?


PASUL 1: PEELINGUL
Inainte de aplicarea tratamentului, faceti un peeling, la dus. Daca nu aveti un produs specific, puteti prepara un scrub din zat de cafea, zahar sau malai (in gelul de dus, amestecati o cantitate mica de zat de cafea, zahar sau malai).

PASUL 2: PREPARAREA SOLUTIEI FRIO
Inainte de a incepe aplicarea tratamentului, preparati solutia FRIO.

Udati bandajele cu apa rece si stoarceti-le bine. Intr-un vas mediu, puneti apa rece si Frio Lichid, in proportie de 6 - 2 (6 unitati de apa si 2 de Lichid Frio. Unitatea o stabiliti dvs, in functie de necesitati). Inmuiati bandajele in solutia astfel preparata si lasati-le acolo, pina cind le aplicati pe corp.

PASUL 3: THERMA GELUL
Dupa dus, aplicati un strat subtire de Therma Gel, pe zona in care urmeaza sa folositi bandajele elastice. Aplicarea gelului se face cu ajutorul tehnicilor de automasaj, pe care le puteti vedea la www.irinareisler.ro.

PASUL 4: BANDAJELE ELASTICE
Inainte de a aplica bandajele, inlaturati surplusul de solutie Frio, din ele. Aplicarea se face de jos, in sus. Puteti sta cu bandajele elastice intre 30 min si o ora, in functie de confortul dumneavoastra.

ATENTIE ! Combinarea efectelor termo cald-rece provoaca senzatia de frig.
Nu va speriati ! Acesta este efectul normal al oricarui tratament cald-rece si are ca urmare compactarea tesutului (reducerea numarului de centimetri, in circumferinta) si arderea unui numar mare de calori. Puteti folosi un trening gros sau o patura, pe durata impachetarii.

PASUL 5: TONIFIEREA
Dupa un tratament de slabire rapida si compactare, tonifierea este obligatorie ! Altfel, riscati ca pielea si tesuturile sa se lase.

Dupa ce inlaturati bandajele elastice, folositi Moulding Cream. Aplicarea cremei de tonifiere se face conform tehnicilor de automasaj, dar cu miscari ferme. Tratamentul cu bandaje elastice se poate face de 4,5 ori pe saptamina. In restul zilelor, folositi Moulding Cream, dimineata si seara, dupa dus.
Moulding Cream se poate folosi chiar si zilnic, separat de tratamentul Therma-Frio-Shock. Daca faceti tratamentul cu bandaje elastice seara, puteti folosi crema, dimineata, dupa dus. Crema se aplica conform tehnicilor de automasaj.

ALTE COMBINATII POSIBILE, in afara de tratamentul Therma-Frio-Shock, pe care le puteti face cu produsele din chit: Fiecare produs poate fi folosit ca tratament de sine statator;  Therma Gel (impachetare cu film osmotic) + Moulding Cream;  Therma Gel + benzi elastice cu Frio Lichid; Benzi elastice cu Frio Lichid + Moulding Cream.

CONTRAINDICATII: cardiaci, hipertensivi, femeile insarcinate sau care alapteaza, persoane care au ulcer varicos, persoane care au rani deschise sau operatii recente (mai proaspete de 3 luni).


Chitul THERMA-FRIO-SHOCK By Irina Reisler contine: THERMA GEL 1000 ml, FRIO LICHID 500 ml; MOULDING CREAM 1000 ml; 3 BANDAJE ELASTICE si poate fi achizitionat de pe site-ul http://store.irinareisler.ro, la pretul de 299 RON + taxa de transport. Primesti cadoul BIO-SHOCK REAFIRMANTE (143 RON), pentru comezile efectuate in perioada 23-25 iulie. 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • harasim irina pe 26 Ian 2011, 12:49
    therma gel

    buna ma numesc irina si am comandat Therma gel pot sa va spun ca eu nu prea vad efect la aceasta crema ma impachetez cu film osmotic si stau asa impachetata 3-4 ore imi da-ti si mie un raspuns

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod