Termajul - cel mai modern tratament estetic non-invaziv

Procedeul de tratament estetic numit "termaj" a fost adus acum si in Romania, de catre Doctor Marek Valcu.

Denumit si "fier de calcat pentru riduri si celulita", termajul este cunoscut drept cel mai modern procedeu neinvaziv de tratament estetic din lume, fiind foarte "la moda" in clinicile de specialitate din Occident.

Aparatul, asemanator unui mic fier de calcat, intinde pielea, conferind concomitent fermitate in profunzime si catifelare la suprafata. Aria de aplicabilitate este atat faciala, pentru riduri, cat si in zonele afectate de celulita.

Un tratament complet dureaza intre 4 si 6 sedinte, insa rezultatele sunt remarcabile dupa prima sedinta.

Efectul unui asemenea tratament dureaza aproximativ doi ani.

In procedeul de termaj nu exista bisturiu, anestezie sau intepaturi, iar pacientul se poate afisa in public cu un nou "look" inca dupa prima sedinta.

Costurile unui tratament de termaj echivaleaza cu un tratament cosmetic obisnuit, fiind mult mai ieftin decat alte procedee invazive. Astfel, pretul unei sedinte de termaj facial este de 250 RON, iar pentru cel total costul este de 500 RON.

Poti opta pentru un astfel de tratament estetic in cadrul Clinicii Doctor Marek Valcu, situata pe strada Putul lui Zamfir, nr 11, sector 2, Bucuresti.

Telefon: 021/ 233.98.48, 021.233.98.38, 0722.651.965.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 28 Dec 2013, 08:23
    termaj

    va mai deranjez cu o intrebare aveti cabinet si in BACAU??multumesc

    0
    0

  • elena pe 26 Dec 2013, 21:39
    termaj facial

    doresc sa fac tratamentul ,termaj facial dar din pacate la numarul de tel afisat de dv asistenta sau pers care raspunde la tel spune ca nu faceti termaj , Nu stiu ce sa mai cred??va rog sa-mi trimiteti un email in care sa mi se si explice,Multumesc frumos ,si va doresc acuma la inceput de 2014 VIATA LUNGA!

    1
    0

  • Nina Trasca pe 26 Aug 2009, 17:08
    -

    Buna ziua.Am citit articolul dvs.despre termaj.Este foarte interesant,mai ales pt. faptul ca este non-invaziv. Mi-asi dori sa fac un asemenea tratament de intinerire. Am 50 de ani si din pacate nu-mi permit din punct de vedere financiar. va multumesc ca existati. SUCCES !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod