Tehnologia CLATUU, alternativa non-invaziva a liposuctiei

Corina, Adelina Pestritu, Diana Bart, Ilinca Obadescu, Sylvia, Vica Blochina, Patricia Cimpoiasu si Bianca Gavrilescu (Amadeus), alaturi de bloggeri si reprezentanti Mass Media, au descoperit joi, 16 iunie, tehnologia CLATUU, in premiera nationala, la Silhouette – Centre de Slabit si Infrumusetare.

CLATUU, lider inspirational in tehnologii medicale si estetice pentru reducerea tesutului adipos, este distribuit in Romania de catre Top Line.Prin actiunea sa, CLATUU remodeleaza corpul, atacand si eliminand definitiv depozitele de grasime nedorite, intr-o singura sedinta.
Procedura nu este dureroasa si nu necesita timp de recuperare.

Tratamentul reduce tesutul adipos prin inghetarea zonei respective la -9°C  si ajuta sistemul lipidic al organismului sa elimine in mod natural celulele de grasime. Pacientul nu simte durere si nici frig.Odata distruse prin acest tratament, adipocitele nu se mai regenereaza, rezultatul mentinandu-se timp indelungat.

Aparatul, unic in Romania, are doua tipuri de aplicatoare: unul plat, destinat stratului adipos redus, si altul cu manipol curbat, pentru tesutul adipos dezvoltat, care se regaseste pe abdomen, spate sau solduri.Sistemul controlat de racire al CLATUU are rezultate pe termen lung, imbunatatind fermitatea pielii si textura sa, remodeland corpul si reducand depozitele de grasime.

Efectul este vizibil la 3 saptamani de la realizarea tratamentului, iar rezultatul final se instaleaza la 12 saptamani de la realizarea procedurii.
Tratamentul CLATUU poate fi aplicat pe mai multe zone unde exista depozite de grasime: abdomen, coapse, spate, zona lombara, brate sau pe zona de deasupra genunchilor.

CLATUU este disponibil la Silhouette – Centre de Slabit si Infrumusetare din Bucuresti (0727225157 – Unirii sau 0727225158 - Dorobanti).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod