Steam Coffee Shop, cafea de specialitate într-un To Go!

De mai bine de o lună, pe lista cu locuri de vizitat a iubitorilor de cafea s-a strecurat un nume nou: Steam Coffee Shop, deschis la începutul lui decembrie în Strada Uruguay nr. 22.

Steam este coffee shopul care transformă rutina consumatorilor de cafea, aducând în drumurile lor zilnice cafeaua de specialitate.

Conceptul coffee shopului  este unul pe cât de simplu, pe atât de frumos. Steam își propune să creeze în cele mai mici spații din București locuri în care să prepare și să servească cea mai bună cafea.
Produsul vedetă este To Go-ul, iar cei 12 metri pătrați dedicați cafenelei găzduiesc barista profesioniști, care pot controla foarte bine calitatea boabelor.

Steam își așteaptă oaspeții cu un meniu gândit special pentru a pune în evidență claritatea gustului și aromele complexe ale cafelei. În varianta preparată la espressor, cafeaua întâlnește dulceața laptelui și îi încântă pe iubitorii ei cu trei varietăți: 100 ml, 170 ml sau 270 ml (diferite în funcție de cantitatea de lapte adăugată).
Pasionații, dar și cei care își doresc să experimenteze un alt gust, pot alege cafeaua preparată după o metodă alternativă, la Aeropress, cu arome clare, vibrante, fără lapte sau zahăr.
 
Alături de cafeaua proaspăt prăjită, în meniul Steam se mai regăsesc o rețetă proprie de cacao cu lapte și o infuzie de ghimbir, inspirată de aromele asiatice.

Primul coffee shop Steam s-a deschis în Strada Uruguay, numarul 22, Piata Charles de Gaulle, iar în luna februarie urmează să fie inaugurat și cel de-al doilea coffee shop, în Piața Romană.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod