Smooth & Tone Body Svelt

Pevonia Botanica le propune femeilor sa lupte impotriva celulitei cu Smooth & Tone Body Svelt de la Pevonia Botanica, o "arma" naturala si eficienta. 

Anumite zone ale corpului necesita terapii corective care sa contra-atace pierderea tonusului, toxinele din organism, circulatia deficitara, depozitele de celulita, durerile si senzatiile de disconfort. Uleiurile esentiale 100% naturale si tehnologia de ultima ora folosita de Pevonia Botanica fac posibila prevenirea si corectarea diverselor imperfectiuni si probleme ale pielii.

Formule stiintifice, complexe combinate cu procese inovatoare de prelucrare, ofera corpului beneficii precum slabirea, detoxifierea, fermitatea si revitalizarea. Extractul de Cafea Verde, Alge Marine, Kola, Centella Asiatica, Acid Azelaic, Niacina, Elastina si Kigelia Africana netezesc textura pielii, minimizeaza semnele vizibile de imbatrinire si stimuleaza circulatia.

Pevonia Botanica, linia spa de elita, aleasa de cele mai prestigioase spa-uri, propune o linie 100% naturala destinata intregului corp, cu peste 250 de produse continand extracte din fructe, legume, alge, apa marina, cenusa vulcanica - pe scurt toate bogatiile pamantului

Poti gasi aceste produse in centrele spa si saloanele de infrumusetare, la pretul de 189 Ron.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod