SLIMISSIME 360° - un activator de slabire cu actiune 360°

Inovatie majora, Laboratoarele Lancôme au evidentiat o spirala de evenimente ce conduce la aparitia celulitei: aspectul neplacut de coaja de portocala este cauzat nu numai de depozitarea de grasime ...
Inovatie majora, Laboratoarele Lancôme au evidentiat o spirala de evenimente ce conduce la aparitia celulitei: aspectul neplacut de coaja de portocala este cauzat nu numai de depozitarea de grasime in adipocite, dar si de multiplicarea acestor cellule, urmata de migrarea acestora catre suprafata pielii.

Complexul 360° a fost dezvoltat sa actioneze la fiecare pas al acestei spirale pentru a diminua aspectul celulitei déjà prezente si a minimiza reaparitia sa:

1. Limiteaza* depozitele de grasime;
2.
Faciliteaza lipoliza* (mobilizarea lipidelor);
3. Incetineste* recrutarea de noi adipocite;
4. Lupta contra* deteriorarii tesutului de sustinere a pielii, proces responsabil de aparitia aspectului neplacut de coaja de portocala. Rezultatele sunt exceptionale: silueta este redefinita si textura pielii transformata. Contururile sunt resculptate, dezvaluind linii pure, ferme si voluptoase. Ca urmare a actiunii sale de netezire intensa, pielea devine satinata si supla la atingere.


Textura sa de gel crema este repede absorbita, conferind un efect instant de reconturare  si hidratare de durata.
Pentru o piele luminoasa si rezultate vizibil imediat, textura este imbogatita de asemenea cu particule microperlate. SLIMISSIME 360° - un activator de slabire cu actiune 360°: aspectul de coaja de portocala este eliminat, silueta redefinita, prêt public estimat 200 – 210 ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod