Slabirea prin inghetarea tesutului adipos

Criolipoliza este o alternativa non-invaziva a liposuctiei prin care poti scapa de excesul de grasime din anumite zone ale corpului. Daca nu iti este cunoscuta aceasta procedura simpla prin care poti slabi fara o dieta stricta sau efort fizic intens, iata cateva detalii bine de stiut.

Prin criolipoliza CoolTech de la Cocoon Medical poti slabi in jur de -5 cm in zona tratata, dupa aproximativ 6-8 saptamani de la efectuarea procedurii. Organismul elimina treptat celulele adipoase din corp prin intermediul sistemului limfatic.

Bineinteles, in aceasta perioada este indicat sa acorzi atentie alimentelor pe care le consumi si, daca programul iti permite, sa faci putina miscare.

Studiile clinice efectuate de-a lungul timpului arata ca 50% dintre celulele adipoase inghetate sunt eliminate chiar de la prima sedinta, iar multi dintre pacientii care recurg la aceasta procedura incep sa vada rezultate dupa primele 48 de ore.

Cum actioneaza criolipoliza CoolTech?

Aplicatorul atrage in maner tesutul gras printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulatia sangvina si faciliteaza crioterapia.

Dupa acest tratament se instaleaza procesul natural de eliminare a grasimilor prin sistemul limfatic. CoolTech este singurul device care raceste pana la - 8 grade Celsius in mai putin de un minut, reducand durerea simtita în timpul tratamentului.

Etapele procedurii de criolipoliza

1. Efectul de vacuum retine doar grasimea in exces, protejand in acelasi timp si restul tesutului si fibrele de colagen.
2. Vacuumul scade circulatia sangvina din zona de tratament, ceea ce determina un control targetat al zonei tinta.
3.

Tesutul adipos intra in contact cu placutele de racire ale aplicatorului. Acestea genereaza efectul de racire pana tesutul ajunge la temperatura programata.
4. Tratamentul nu trebuie sa dureze mai putin de 60 minute pentru a obtine rezultatele dorite. Dupa tratament, grasimea este eliminata gradual printr-un proces metabolic natural.

Zone care pot fi tratate prin criolipoliza: abdomenul, fesele, soldurile, coapsele, picioarele si genunchii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod