Slabire la cald

Temperaturile reci anunta terapii hot. Modeleaza-ti silueta la cald. Cu noul abonament modular de la Keiko SlimSpa – Preso-Hot. Modulele se vor succeda la o perioada de o saptamana.
Temperaturile reci anunta terapii hot. Modeleaza-ti silueta la cald. Cu noul abonament modular de la Keiko SlimSpa – Preso-Hot. Modulele se vor succeda la o perioada de o saptamana. Experimenteaza impachetarea cellu-shock. Continutul crescut de alge si cafeina determina intensificarea arderii grasimilor. La final vei beneficia de actiunile multiple cremei ce contine extract de vin rosu, Ginseng si Ginkgo Biloba. In special de efectul anticelulitic, antivergeturi si de compactare.

Presoterapia iti va pune sistemul limfatic in miscare. Rezultatul apare imediat. Reducerea circumferintei gambelor prin eliminarea surplusului de apa. In final, infrasauna fluidizeaza grasimile stocate si determina eliminarea acestora in proportie de 30% prin transpiratie.
Te asteptam la Keiko SlimSpa. Unde ne gasesti? Pe bulevardul Magheru, numarul 29 sau pe strada Constantin Daniel, numarul 3. Afla mai multe despre noi pe  Keiko.ro.

Informatii suplimentare:

Contine 3 module cu o frecventa recomandata de 1/saptamana.

Impachetarea cellu-shock: Continutul crescut de alge si cafeina din crema profesionala determina cresterea lipolizei( arderea grasimilor). La finalul sedintei se aplica prin masaj usor o crema cu efecte multiple: anticelulitic, antivergeturi (datorita extractului de vin rosu), tonifiere ( extract de Ginseng si Ginkgo Biloba) si compactare.

Presoterapia : prin umplerea cu aer a camerelor pneumatice vor fi presati ganglionii limfatici si reteaua limfatica determinand o accelerare a drenajului limfatic astfel incat rezultatul apare imediat. Acesta consta in reducerea circumferintei gambelor (eliminarea surplusului de apa).
Infrasauna: razele infrarosii patrund pana in profunzimea grasimii subcutanate, fluidifica grasimile stocate, iar prin procesul de transpiratie este eliminat 30% din grasimile topite.

PRET 3 MODULE= 300 Ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod