Slabeste rapid si sanatos!

Descopera noua frontiera in remodelarea corporala – revolutionara tehnologie de laser Eximia

Descopera noua frontiera in remodelarea corporala – revolutionara tehnologie de laser Eximia

Din acest moment puteti sa nu va mai faceti probleme din cauza kilogramelor in plus si a celulitei. Chic Salon aduce in premiera noua tehnologie de laser Eximia, aparatul Body Farm, inovatia tehnologica de amploare care inlocuieste chirurgia estetica, un concept de ultima generatie, inovator si exclusivist in tratamentele de slabire si anticelulitice, care va distruge definitiv orice grija legata de silueta voastra.

Datorita terapiilor inovative utilizate, Body Farm stimuleaza procesele naturale ale organismului uman pentru a elimina excesul de grasime, ajutand totodata si la ameliorarea vergeturilor, la tratarea retentiei de lichide si a lipsei de fermitate.

Pe langa terapiile de slabire si remodelare corporala, aparatul include si programe de lifting si microdermoabraziune cu cristale de diamant.

Eximia Body Farm reprezinta singurul concept tehnologic care detine toate secretele pentru a obtine idealurile frumusetii, un sistem unic care ofera solutii diferite pentru fiecare tip de imperfectiune estetica a corpului.

Cum actioneaza?

Noul concept Body Farm incorporeaza 5 tehnologii pentru a oferi rezultate uimitoare prin intermediul unei terapii complet nedureroase.
Reprezinta noua generatie a tratamentelor de remodelare corporala bazate pe laser lipolitic, multiporatie, vacuum magnetic combinat cu radiofrecventa monopolara si a tratamentelor de lifting atat corporal cat si facial, care utilizeaza tehnologiile microdermoabraziune si radiofrecventa cuatripolara.
Acum tratamentele estetice nu mai au limite. Cu ajutorul echipamentului Body Farm, noua generatie Eximia, se poate actiona la nivelul oricarei imperfectiuni estetice, garantand rezultate spectaculoase inca de la prima sedinta.
Practic, slabiti localizat, rapid si sanatos, remodelandu-va silueta in cel mai placut mod.

Pentru ca stim cat de important este aspectul fizic, va asteptam la Chic Salon si saloanele partenere Beauty One sa va convingeti de rezultatele noului tratament revolutionar de la Eximia,  aparatul Body Farm, si sa obtineti in cel mai scurt timp silueta visata!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rok pe 19 Nov 2013, 11:47
    eximia

    acest aparat , o mare prostie,tocmai am fost in cluj si am facut 5 sedinte dintr-un abonament si nu am dat nici macar un centimetru jos , in conditiile in care fac zilnic 2 ore de sport .Am cheltuit o gramada de bani pe nimic, asa ca am renuntat la abonamentul din care achitasem jumatate (norocul meu ca nu am achitat in totalitae), Doamelor va rog sa nu dati banii pe asa ceva este o mare minciuna,

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod