Scapa de celulita, prin vinoterapie

Centrul de Slabire si Estetica Faciala si Corporala Day Spa iti prezinta vinoterapia, tratamente spa slimming si anti-aging cu alge marine si polifenoli din struguri, targetate pe tipuri de celulita.

Celulita - stim atat de multe lucruri despre ea! Dar cate dintre noi stim sa raspundem la o intrebare simpla: ce tip de celulita avem?

Exista o clasificare a celulitei in functie de gravitate, pe grade de evolutie, de la I la IV, precum si una in functie de modul de formare si aspect:

  • Gradul I (celulita superficiala sau incipienta): se observa un strat subtire de grasime pe sub piele, unele zone fiind mai dure, pielea inca are suprafata neteda, dar daca o strangem intre degete, putem recunoaste usor aspectul de "coaja de portocala".
  • Gradul II sau celulita cu retentie de apa (moale, pufoasa sau flasca): pielea nu mai este neteda, intinsa, elastica, ci are aspectul de coaja de portocala si fara a o strange intre degete.
    De obicei apar si mici denivelari subcutanate, care se observa cu ochiul liber.
  • Gradul III (celulita dura sau compacta): apar umflaturi (noduli de celulita) tari, care pot fi dureroase. Pielea este denivelata si dura la atingere.
  • Gradul IV (celulita fibroasa): corpul este desfigurat de umflaturi. Acestea dor si pot provoca edeme ale picioarelor si varice, pentru ca circulatia sangelui este practic blocata. Schimbul celular nu se mai produce, toxinele nu se mai elimina, ci se stocheaza, spatiul interstitial marindu-se din ce in ce mai mult. De la acest nivel, celulita se poate doar ameliora.
    Pentru vindecare, singura solutie ramane chirurgia estetica.

Primul pas este ca fiecare dintre noi sa stie exact ce tip de celulita are, pentru a lua masurile potrivite, la timpul potrivit. Specialistii Day Spa te pot ajuta, iar consultatia este gratuita!

Daca nu apelezi la un specialist, vei risipi foarte mult timp, foarte multi bani si, mai ales, vei fi din ce in ce mai descurajata de lipsa rezultatelor, daca alegi tratamente care nu ti se potrivesc sau diete care iti dau metabolismul peste cap.

E bine sa stii ca exista solutii de a scapa de celulita.
Una dintre cele mai noi descoperiri din domeniul esteticii corporale, care it poate veni in ajutor, este vinoterapia.

Vinoterapia se refera la tratamente spa cu alge marine si polifenoli din struguri. Este vorba de tratamente corporale revolutionare de slabire, topire a grasimilor, subtiere, fermitate, tonifiere si anti-age, targetate pe tipuri de celulita, efectuate cu produse Kianty Spa, din gama Bruno Vassari:

  • Vitis Treatment este un tratament de impachetare pentru celulita cu retentie de apa, un tratament de drenare si antioxidant, datorita continutului ridicat de alge marine si polifenoli.
  • Toscana Pack Treatment este un tratament de impachetare pentru celulita dura si compacta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod