Scapă de celulită la timp pentru o vară incendiară

Celulita nu este subiectul preferat de conversație pentru nimeni. În același timp, multe dintre noi suntem conștiente de aspectul de coajă de portocală existent pe anumite părți ale corpului nostru.
Celulita definește depozitele de grăsime ce apar în general pe fese, coapse, brațe sau abdomen și creează un aspect de găuri și bulgări în piele, după felul în care această grăsime este depozitată. Celulita poate afecta atât bărbații cât și femeile, dar este mai frecventă la femei, datorită diferitelor distribuții ale grăsimilor, mușchilor și țesutului conjunctiv.

Vestea bună este că poți reduce celulita! Îți poți ajuta corpul să devină mai ferm și mai sănătos, reducând aspectul de celulită. Equilibra, furnizorul Nr.1 de suplimente şi cosmetică naturală din Italia, posedă cea mai bogată și accesibilă gamă de produse pentru controlul greutății și remodelare corporală. Specialiștii Equilibra ne spun care sunt cei 5 pași de urmat dacă îți dorești să îți remodelezi corpul și să scapi de inestetica celulită până la vară!

1. Optează pentru o dietă echilibrată și alcalină

Pentru a elimina toxinele din corp, cât și acumulările de grăsime, este necesar să consumați alimente alcaline. Toate fructele și legumele proaspete sunt alcaline și ar trebui să reprezinte cea mai mare parte a dietei. Doar o dietă bazată pe fructe și legume nu va reduce celulita, însă toți pașii combinați vor avea efecte uimitoare!

2. Hidratare și detox

În continuarea unei diete echilibrate, hidratarea joacă un rol esențial.
Trebuie să beți suficientă apă precum și sucuri naturale din fructe și legume proaspete, pentru a ajuta la eliminarea toxinelor și detoxifierea corpului. Apa este esențială pentru viață și este, de asemenea, esențială pentru reducerea și prevenirea celulitei. Gândește-te doar la efectele pe care deshidratarea le are asupra pielii: uscăciune, îmbătrânire și ridare prematură. Bea apă dimineața imediat ce te trezești., iar dacă nu îți place apa, adaugă suc de lămâie sau fructe pentru a o aromatiza.
De asemenea, suplimentele alimentare îți sunt un aliat de nădejde în lupta cu celulita. Alege Echilibra® Cellu - Light Supliment Anticelulitic pentru cele mai bune rezultate. Cu efecte benefice împotriva aspectului de „coajă de portocală”, Cellu-Light este un drenant ce susține metabolismul energetic al celulelor și protecția acestora împotriva stresului oxidativ, ajutând la menținerea sănătății țesuturilor conjunctive. Suplimentul are un conținut bogat în vitamina C și E, beta caroten, biotină și Cupru, la care se adaugă extracte de alge brune, rădăcină de păpădie, ananas.

3. Periaj și masaj de piele

Stimularea sistemului limfatic (limfa se află chiar sub suprafața pielii) prin periajul pielii și prin masaj special ajută toxinele să circule în canalele de eliminare pentru eliberare.
Periajul de piele poate viza în mod specific zonele de celulită. Folosind o mănușă pentru masaj, puteți face mici mișcări circulare peste coapse, fese și alte zone cu celulită pentru câteva minute, de câteva ori pe săptămână, ajutând la descompunerea depozitelor de grăsimi care provoacă aspectul de coajă de portocală.

Optează pentru un scrub eficient, care ajută la eliminarea celulelor moarte și redă aspectul natural, strălucitor și catifelat al pielii. Acest scrub remodelator pentru corp exfoliază, netezește și hrănește în profunzime. Echilibra® SCRUB CORPO - amestec exfoliant pentru corp este o combinație de săruri de mare, uleiuri naturale și extracte de legume care exfoliază, netezesc și hrănesc pielea corpului. Sărurile din Marea Moartă au o acțiune eficientă împotriva celulitei.

4. Utilizează un produs cosmetic împotriva celulitei

Luptă împotriva celulitei utilizând produse cosmetice destinate acestei afecțiuni. Aplică în fiecare seară după duș, înainte de culcare, prin masaj ușor, o cremă care să ajute la tonifierea și fermitatea pielii. Dacă ești genul de persoană foarte ocupată, care nu are la dispoziție prea mult timp pentru sesiunile de masaj, un gel anticelulitic este tot ce ai nevoie.
Equilibra® Aloe Crio-Gel Anticelulitic este un gel răcoritor care se absoarbe repede în piele, chiar și fără masaj, astfel încât nu trebuie să aloci zeci de minute acestui ritual cum se întâmpla în cazul unei creme obișnuite. Datorită efectului de răcorire - ice effect - reglează circulația periferică deficitară și retenția de apă, probleme tipic feminine, fiind legate de echilibrul hormonal și de starea circulației limfatice. Un tratament zilnic îmbunătățește vizibil aspectul pielii , care nu va mai arăta ca o coajă de portocală, și redă țesuturilor tonusul și fermitatea.

Poți adăuga ritualului tău și Equilibra® FANGO TERMALE - nămol termal anticelulitic, un amestec special de argilă gri, bogat în săruri și oligoelemente, cu proprietăți remineralizante și de drenare. Îmbogățit cu 20% Aloe Vera, restabilește imediat hidratarea și prospețimea pielii. Extractele de iederă și castan acționează în paralel și ajută la îndepărtarea efectelor inestetice ale celulitei de pe pielea noastră. Redă tonusul și conferă pielii un aspect mai omogen după fiecare tratament. Uleiurile esențiale de Rozmarin și Mentol dau un sentiment de relaxare și stare de bine.

5. Exerciții, mișcare și transpirație

Când faci exerciții și transpiri, nu numai că ajuți la ameliorarea stresului dar, în același timp, elimini toxinele prin piele.
Aceasta este o altă cale de eliminare care este cel mai bine sa nu fie ignorată dacă îți dorești să reduci aspectul celulitei. De asemenea, te va ajuta să îmbunătățești aspectul general al corpului prin strângerea pielii, tonifiere și fermitate, astfel încât, chiar dacă celulita este acolo, aspectul general al corpului va fi îmbunătățit.

Combină acești 5 pași și ieși învingătoare din lupta împotriva celulitei! Bucură-te de soare și de vară dar, mai ales, bucură-te de toate acestea într-un corp frumos și sănătos!Poți achiziționa produsele Equilibra din magazinul online www.bioelemente.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod