Șase femei din șase orașe ale țării au ajuns la silueta dorită cu ajutorul Andreei Marin

Șase femei din orașe diferite de pe teritoriul țării au avut șansa vara aceasta să își remodeleze silueta și să aibă un ten întinerit prin tratamente profesionale, mulțumită Andreei Marin. Vedeta și-a unit forțele cu Top Line, compania care distribuie produse cosmetice și tehnologii revoluționare în industria de frumusețe, și le-a oferit șansa unor femei simple să aibă acces la cele mai noi tratamente de înfrumusețare.

Sub sintagma “Nu există nu se poate”, Andreea Marin a anunțat în luna iunie că șase femei din șase orașe diferite vor putea beneficia de tratamente de slăbit profesionale și de terapii anti-aging non-invazive în saloanele partenere Top Line din București, Timișoara, Oradea, Deva, Bacău și Pitești. În luna septembrie, odată ce rezultatele transformării fizice vor fi complete, acestea se vor întâlni cu Andreea Marin, în casa vedetei din București, vor lua prânzul și cina împreună, vor merge la teatru și vor realiza o ședință foto memorabilă, pentru care câștigătoarele vor beneficia și de o schimbare de look oferită de specialiștii Top Line.

Andreea Soare (București), Dana Martinescu (Timișoara), Raluca Bar (Oradea), Irina Rusu (Bacău), Roxana Leach (Deva) și Maria Vasile (Pitești) au beneficiat în ultimele săptămâni de tehnologii de ultimă generație în saloanele partenere Top Line din țară, iar rezultatele sunt deja vizibile cu ochiul liber.

Au reușit să scape de centimentri buni din talie, coapse, picioare, chiar și brațe, pielea lor este mai fermă, tenul lor este vizibil întinerit și reînprospătat, iar, cel mai important, se simt extraordinar de bine și de încrezătoare văzând toată această evoluție”, a scris Andreea Marin pe pagina ei de socializare, postând și fotografii cu cele șase câștigătoare realizate în saloanele unde urmează tratamentele.

Andreea Soare, Dana Martinescu, Raluca Bar, Irina Rusu, Roxana Leach și Maria Vasile au urmat tratamente de remodelare corporală precum LPG Alliance și ULTRATONE Dreamshaper, și tratamente antiaging și de hidratare precum LPG Mobilift și GUINOT Hydralift. Peste mai puțin de o lună, acestea se vor întâlni cu Andreea Marin la București și vor petrece o zi de neuitat împreună.
Până atunci, transformarea lor fizică continuă, iar, în momentul sosirii la București, rezultatele finale vor fi evidențiate printr-o ședință foto profesională, prima de acest tip din viața câștigătoarelor.

„În urma ședințelor realizate până în acest moment, corpul meu s-a modelat aproape în totalitate și, ca urmare, am slăbit 5 kg și am scăpat de 7 cm la abdomen, 2 cm coapse, 3 cm fese și 2 cm brațe. Nimic nu mă poate face mai fericită decât rezultatele care deja sunt de partea mea", declară Andreea Soare, cea care a urmat tratamente la Silhouette Dorobanți în București.

"Aparatul LPG face minuni! Rezultate impresionante asupra corpului meu: 4 kg declarate dispărute, vârsta metabolică e cu 9 ani în minus față de cea biologică, 5 cm mai puțin în șolduri, 2 cm în talie și 3 în zona fesieră!", adaugă Roxana Leach, din Deva.

Andreea Marin se declară nerăbdătoare să le cunoască personal pe cele șase câștigătoare.

"Mai avem aproape o lună până la momentul în care ne vom vedea la mine acasă, la București, îmi doresc să ne întâlnim în cea mai bună formă a noastră din ultimii ani și să facem o ședință foto profesională împreună, una de neuitat! Vom sta la o șuetă între fete în foișorul din grădina mea, iar seara, machiate și aranjate de specialiștii Top Line, vom ieși în oraș să sărbatorim schimbarea în bine din viața noastră! Până atunci, spor în toate și nu uitati că... nu există nu se poate!”, declară Andreea Marin.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod