Salon Maison Paris, oaza ta de relaxare te răsfață și cu servicii de masaj

Aflat într-o locație cochetă și foarte primitoare, Salonul Maison Paris te invită să pășești într-o oază de relaxare și să încerci noile servicii de masaj, atât de râvnite de corpul tău! Fie că alegi să te răsfeți cu un masaj de relaxare care să te facă să uiți de stresul cotidian sau optezi pentru un masaj cu efect curativ (drenaj limfatic, reflexoterapie, masaj anticelulitic, masaj terapeutic sau de tonifiere) poți avea încredere că există câte o soluție pentru orice dorință sau necesitatea ai avea.

Celulita, dușmanul frumuseții și coșmarul oricărei femei poate fi prevenită sau chiar înlăturată prin serviciile de masaj specializat de la Maison Paris, atâta vreme cât doamnele și domnișoarele își iau măsurile de siguranță din timp. Dremajul limfatic se face pe picioare și abdomen, acestea fiind zonele cele mai expuse la celulită și retenție de apă. După prima lună de tratament vei arăta din nou ca o Afrodită contemporană datorită rezultatelor deja vizibile: reducerea aspectului de coajă de portocală, slăbire în circumferință, eliminarea celulitei, oxigenarea organismului și îmbunătățirea elasticității pielii.

Un alt rol al drenajului limfatic este folosirea acestuia pe post de tratament de reumatism, pentru cicatrizarea rănilor postoperatorii, arsuri faringită, sinuzită, amigdalită.

Pe de altă parte, reflexoterapia este mai mult decât un simplu mesaj de relaxare. Prin masarea anumitor părți ale corpului durerea organelor ce sunt interconectate direct cu ele poate ceda. Reflexoterapia are rol profilactic, menținând sănătatea celor care recurg periodic la ea. De asemenea are rol curativ, ducând la ameliorarea și vindecarea multor afecțiuni fără tratament medicamentos.
Iar mai ales dacă lucrezi într-un mediu static și petreci multe ore de birou în fața calculatorului, programarea la masaj ar trebui să existe pe lista ta de activități.

Acțiunea masajului asupra corpului are numeroase efecte benefice: contribuie la o bună circulație a sângelui; stimulează și reface activitatea musculară; relaxează și activează întregul organism; diminuează încordarea nervoasă; crează un efect liniștitor asupra organismului; combate oboseala; scade durerile și contracturile musculare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod