Renuntaţi la metodele periculoase de slăbit şi alegeţi tratamentul VelaSmooth PRO

In fiecare vara intram in panica atunci cand trebuie sa mergem la mare si sa ne expunem privirilor celor din jur. Luam biletele la mare, totul este aranjat, dar ce facem cu pielea noastra si cu aspectul ei de coaja de portocala ?
Incercam tot felul de remedii rapide, ceaiuri-minune, diete periculoase, pastile sau chiar operatii chirurgicale. De ce sa ne punem viata in pericol, cand putem foarte bine sa alegem un tratament sigur si eficient recomandat de medici dermatologi din intreaga tara si folosit pana si de vedetele de la Hollywood.

Cu ajutorul tehnologiei revolutionare elos, VelaSmooth Pro trateaza atat tesuturile profunde asigurand o reducere masurabila a straturilor de grasime,cat si straturile superficiale ale pielii, determinand reducerea celulitei.


Combinand cele patru tehnologii diferite, energia optica cu infrarosu, radiofrecventa bipolara, vacuumul pulsat si forta mecanica, prin intermediul rolelor mecanice, Velasmooth Pro este tratamentul care a castigat lupta impotriva celulitei.

Alegeti un tratament confortabil, fara timp de recuperare si usor de combinat cu alte terapii estetice, un tratament fara efecte secundare. Dupa numai sase sedinte cu VelaSmooth Pro, aspectul de coaja de portocala este redus vizibil, pielea este mult mai neteda si are un aspect catifelat.

 

Unde: aBEAUTY CLINIQUE GALATI

Cost: 200-800 Ron/ sedinta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod