Remodelare corporala cu dispozitivul medical Velashape la Q Clinic

Velashape este unul dintre putinele dispozitive medicale ce a primit aprobarea FDA (Food and Drug Administration USA) pentru tratamentul celulitei si reducere circumferentiala. Are la baza 3 principii: tehnologia RF (radiofrecventa), IR (lumina infrarosie) si masajul mecanic (cu vacuum si cu role), toate fiind folosite cu succes in remodelarea corporala non-invaziva.

Velashape este unul dintre putinele dispozitive medicale ce a primit aprobarea FDA (Food and Drug Administration USA) pentru tratamentul celulitei si reducere circumferentiala. Are la baza 3 principii: tehnologia RF (radiofrecventa),  IR (lumina infrarosie) si masajul mecanic (cu vacuum si cu role), toate fiind folosite cu succes in remodelarea corporala non-invaziva.

 Care sunt indicatiile tratamentului cu Velashape ?
Indicatiile medicale sunt: ameliorarea celulitei, imbunatatirea texturii si a tonicitatii pielii, reducerea circumferentiala a zonei tratate, tratamentul spasmelor musculare si al mialgiilor, post lipo-aspiratie – pentru corectia micilor asimetrii restante precum si post sarcina, cu efecte foarte bune asupra tonicitatii si texturii pielii abdominale.

Ce zone se pot trata cu Velashape?

Zonele tratate cel mai frecvent si cu rezultatele cele mai bune sunt abdomenul, coapsele si fesele  dar si  flancurile, spatele, bratele si gambele. 

Chiar produce reducere circumferentiala a zonei tratate?
Raspunsul este categoric: DA. Conform studiilor clinice efectuate, cel mai bine raspunde la tratament abdomenul – cu o reducere de pana la 5-7 cm dupa 6 sedinte de tratament. De asemenea, la nivelul feselor se obtine o reducere de aproximativ 3-5 cm, iar la nivelul coapselor 1,5-2,5 cm. Bineinteles tratamentul Velashape trebuie sustinut de controlul atent al dietei precum si de exercitii fizice regulate pentru a mentine rezultatul pe termen lung.

Se imbunatateste textura si laxitate pielii?
Majoritatea pacientilor au imbunatatiri ale texturii pielii. De asemenea zonele cu exces de piele moderat au o imbunatatire prin cresterea tonicitatii pielii.

Celulita se poate trata cu Velashape?
Celulita este o stare a pielii care se poate imbunatati cu Velashape avand in vedere ca toate cele trei tehnologii – RF,  IR si MMV luate in mod separat imbunatatesc celulita. Combinate in acelasi tratament aceste tehnologii au rezultate superioare si este unul dintre dispozitivele cu rezultate foarte bune in acest sens.  Nu trebuie uitat ca celulita este o stare „cronica” a pielii si ca urmare aceste tratamente trebuie repetate in timp (tratament de intretinere).  Uneori Velashape se combina cu succes cu alte tratamente medicale anticelulitice cum ar fi mezoterapia cu ace precum si aplicarea la nivelul zonelor tratate  a unor produse dermatocosmetice care sa mentina si sa amplifice rezultatul obtinut. In cazul celulitei se va face o indicatie de tratament in functie de varsta, gradul celulitei precum si de alti factori.

De cate sedinte este nevoie pentru a obtine rezultate?
Un tratament consta in 6 sedinte, cate 1 sedinta in fiecare saptamana, urmand ca tratamentul de intretinere pentru mentinerea rezultatelor sa fie efectuat la un interval de 1-3 luni. O sedinta dureaza aproximativ 30-40 minute, in cadrul acesteia tratandu-se maxim doua zone.

Ce avantaje exista in remodelarea corporala non-invaziva cu Velashape?
Aceste tratamente sunt non-invazive, nechirurgicale si fara timp de recuperare, fara disconfort, eficiente pentru toate tipurile de piele, nu se folosesc substante chimice si nu au efecte secundare semnificative. Va puteti intoarce la activitatile zilnice imediat dupa tratament.

Preturi de la 50 eur/1 zona pentru o sedinta depinde de zona tratata.
Programari si informatii la 0729450347 sau office@q-clinic.ro
Mai multe detaliii pe site www.q-clinic.ro si www.q-beauty.ro 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod