Răsfăţ pentru siluetă - batoane proteice cu ciocolată şi zmeură

Vara aceasta bucură-te de o siluetă armonioasă dar și de gust. Gerlinéa îţi propune noile batoanele dietetice cu zmeură și ciocolată neagră, un adevărat răsfăț culinar sub forma unui baton bogat în proteine, dar sărac în calorii și zaharuri.
Descoperă acum gustul suprinzător al verii, la numai cca. 100 kcal/baton! O umplutură răcoritoare de zmeură învelită în ciocolată fină neagră, cu un conţinut redus de zaharuri, bogate în proteine, sursa de vitamina C pentru vitalitate chiar şi la dietă -  aceste batoane sunt ideale ca snack.

Datorită formulei cu un conţinut scăzut de zahăr (-54% comparativ cu media batoanelor de ciocolată din piaţă), făra îndulcitori şi cu 20% conţinut de proteine, pot reprezenta o gustare lejeră în cadrul unui program alimentar echilibrat.
Le poţi utiliza în timpul unui program de reducere sau menţinere a greutăţii corporale.  Produsul este disponibil la raionul cu produse dietetice din marile lanţuri de magazine (preţ recomandat: 36,9 lei -  1cutie de 12 batoane x 31g) sau online pe www.nutrivita.ro  .
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod