Primăvara aceasta dedică mai mult timp activităților fizice


A venit primăvara și odată cu ea ne-a revenit și apetitul de aventură și de activități fizice. Vremea frumoasă de afară ne face să dorim să petrecem cât mai puțin timp în casă și să profităm de fiecare oră liberă. Fie că ești hotărâtă să ieși cu bicicleta sau la alergat mai des, să faci trasee pe munte sau pur și simplu să te ții de un program bine stabilit la sală, acum este momentul perfect.

Dar nu mai bine de mâine? Sau să fie de luni? Sau la începutul lunii viitoare, pentru a ști de unde ai pornit? A devenit deja o obișnuință să amânăm  lucruri.
Este un subiect intens dezbătut de foarte mulți psihologi de-a lungul timpului, care are la bază lipsa motivației și ca rezolvare capacitatea de a găsi o provocare în ceea ce ți-ai propus să faci.
 
De aceea, HELL ENERGY, un promotor al activităților fizice, te provoacă să te activezi, să nu mai amâni niciun moment și să începi planificarea: o cursă cu bicicleta prin oraș sau pe un drum de țară, o plimbare cu trotineta, o tură cu barca pe lac, o sesiune de zumba sau aerobic sau o jumătate de oră de jogging în parc, ai de unde alege!

Și dacă o zi grea la birou te poate face să „dai snooze” activităților pe care ți le-ai propus, HELL ENERGY a lansat în această primăvară o nouă băutură funcțională, HELL ENERGY Active, special creată pentru cei pasionați de activități fizice, care au nevoie de un extra boost de energie.
Aceasta conține, pe lângă cofeina și vitaminele B prezente în toate băuturile energizante HELL, aminoacizi BCAA - baza creșterii masei musculare, L-caritină – un aminoacid cu rol crucial în producția de energie, dar și cu 60% mai puțin zahăr.

HELL ENERGY încurajează adoptarea unui stil de viață mai sănătos și activ, deoarece practicarea sportului ne ajută să ne îmbunătățim calitatea vieții, să ne întărim sistemul imunitar și să reducem stresul*.Băuturile energizante precum HELL ENERGY conțin ingrediente de înaltă calitate: 90% apă, zahăr granulat, vitamine și arome, fără conservanți.
Acestea trec prin peste 100 de teste de verificare până ajung pe piață, în una dintre cele mai performante fabrici de producție din Europa. Cel mai recent studiu realizat de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară despre băuturile energizante arată că un adult poate consuma în siguranță 5 produse pe zi (de 250 ml, cu 32mg/100ml cafeină pentru fiecare produs).

*Ghidul Uniunii Europene cu privire la activitatea fizică
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod