Pregateste-ti silueta pentru primavara!

Pentru ca nu mai este mult pana cand ne vom bucura pe deplin de zilele calduroase de primavara si usor, usor vom renunta la garderoba groasa de iarna, iti venim in ajutor cu o modalitate simpla si eficienta de a scapa rapid si de kilogramele in plus.

Daca vrei sa obtii rezultate cat mai bune intr-un timp cat mia scurt, fara sa te-nfometezi sau sa iti supui corpul la efort mare, atunci este momentul sa incerci procedura de criolipoliza CoolTech. Acest tratament non-invaziv foloseste o tehnologie performanta de criogenare care elimina definitiv grasimea in exces.

Procedura de criolipoliza reduce eficient tesutul adipos localizat avand un sistem de racire controlat incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, grasimea este separata si izolata, iar restul tesului si fibrele de colagen sunt protejate.

Cum actioneaza? Aplicatorul atrage in maner tesutul gras printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulatia sangvina si faciliteaza crioterapia. Dupa acest tratament se instaleaza procesul natural de eliminare a grasimilor prin sistemul limfatic.

In timpul tratamentului, tesutul adipos este racit pana la - 8 grade Celsius in mai putin de un minut, reducand durerea simtita pe durata procedurii. 

Etapele procedurii de criogenare:

1. Efectul de vacuum retine doar grasimea in exces, protejand in acelasi timp si restul tesutului si fibrele de colagen.
2. Vacuumul scade circulatia sangvina din zona de tratament, ceea ce determina un control targetat al zonei tinta.
3. Tesutul adipos intra in contact cu placutele de racire ale aplicatorului. Acestea genereaza efectul de racire pana tesutul ajunge la temperatura programata.
4.

Tratamentul nu trebuie sa dureze mai putin de 60 minute pentru a obtine rezultatele dorite. Dupa tratament, grasimea este eliminata gradual printr-un proces metabolic natural.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod