Post Quam Crio & Tonifiere by Irina Reisler

Post Quam C&T by Irina Reisler este un tratament de compactare (pierdere de cm, in circumferinta), anticelulitic, slimming si de fermitate, cu rezultate instantanee. Efectul de compactare este vizibil, cu ochiul liber, imediat dupa prima aplicare a tratamentului. Pe www.irinareisler.ro, puteti sa vedeti aplicarea tratamentului, pas cu pas.
Post Quam C&T by Irina Reisler este un tratament de compactare (pierdere de cm, in circumferinta), anticelulitic, slimming si de fermitate, cu rezultate instantanee. Efectul de compactare este vizibil, cu ochiul liber, imediat dupa prima aplicare a tratamentului. Pe www.irinareisler.ro, puteti sa vedeti aplicarea tratamentului, pas cu pas.

Este tratamentul ideal, pentru persoanele care au fragilitate capilara, vase de sange sparte sau alte probleme vasculare. Poate fi folosit chiar si de catre persoanele care au varice, fara nici un risc. Mai mult decat atat, Crio Gelul are efecte terapeutice, in cazul acestor persoane.

Cum se foloseste: Daca folositi Post Quam C & T fara film osmotic, puteti aplica tratamentul de 2 ori/zi, dimineata si seara, dupa dus.
Daca faceti impachetare cu film osmotic, tratamentul se face o singura data pe zi, dupa dus.

Pasii aplicarii tratamentului, cu film osmotic:
1. Crio Gelul se aplica in strat mai gros si se maseaza, conform tehnicilor de automasaj. Apoi, aplicati filmul osmotic (folia alimentara), conform tehnicii de impachetare. Puteti sta cu filmul osmotic intre 30 min si 2,3 ore.
2. Dupa ce scoateti folia, nu curatati surplusul de gel. Masati-l, pana cand este total absorbit.
3. Aplicati Moulding Cream si masati, conform tehnicilor de automasaj, cu miscari ferme, pana produsul este total absorbit in piele.

Dupa ce folositi acest tratament, nu faceti dus sau baie, cel putin 4 ore! Ingredientii activi continua sa actioneza asupra tesutului adipos si asupra celulitei.

Atentie! In timpul folosirii tratamentelor cu efect termic de racire, poate sa apara o stare accentuata de frig.
Este efectul normal al tratamentului si trece in circa 20 min, de la aplicarea produsului cu efect termic de racire. Puteti sta sub o patura, in timpul impachetarii.  

Crio Gel este un tratament anticelulitic "la rece", cu triplu efect:
1. Anticelulitic - Crio Gelul produce hipotermie (scade temperatura zonei tratate) si, in acest fel, determina organismul sa arda grasimile, sa depuna efort, pentru reglarea temperaturii.
2. Fermitatea tesuturilor si a pielii - este un rezultat garantat, datorat compactarii zonei tratate, la rece.
3. Relaxarea picioarelor - Crio Gelul trateaza problemele legate de circulatia periferica deficitara, fragilitatea capilara, amelioreaza varicele si vasele de sange sparte, ofera relaxare picioarelor umflate sau obosite, prin actiunea sa impotriva dilatarii venelor si formarii edemelor.

Moulding Cream reduce volumul tesutului adipos.
Previne si trateaza acumularile de grasime, in orice zona a corpului. Formula sa imbina 5 principii active, cu un puternic efect anticelulitic. Circulatia sanguina este stimulata, iar edemele locale, produse de acumularea lichidelor in tesuturi, dispar inca de la primele aplicari. In acelasi timp, crema tonifica tesutul si pielea, din zona in care se produce slabirea. Este tratamentul ideal pentru barbia dubla.

Crio & Tonifiere - tratament de compactare, anticelulitic, slimming si de fermitate (Crio Gel 200 ml+Moulding 200 ml), poate fi achizitionat la pretul special de 99 ron + taxa de transport, de pe http://store.irinareisler.ro/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod