Pierde in greutate si castiga in sanatate cu un supliment alimentar inovator

Vara aduce mare, soare si bineinteles...frenezia dietelor de slabit. Cate dorinte, atatea programe de slabit: cu rezultate rapide, cu o limita de calorii, cu pierderi de kilograme zilnice si nu numai. Din pacate, pe internet, o adolescenta va gasi mai multe sugestii pentru diete drastice,  care  promit o slabire rapida,  decat sfaturi despre cum sa slabeasca sanatos, fara  sa  apeleze la infometare sau la dieta “rabdari prajite”.

Adevarul ramane insa, neschimbat: pentru a-si asigura energia, indispensabila mai ales in dietele de slabire, organismul va avea intotdeauna nevoie de o alimentatie bazata pe echilibru si varietate. Prin contrast, restrictiile dietetice radicale se pot dovedi pe termen lung adevarate „bombe calorice” si pot produce efectul yo-yo: slabire brusca, urmata de o noua ingrasare.

Pentru a veni in sprijinul persoanelor care se lupta cu surplusul de kilograme, afectiunile adiacente acestuia, dar si pentru a evita oscilatiile nedorite de greutate, Ropharma a lansat  Pagosten, un produs inovator, fara reactii adverse, destinat managementului greutatii corporale si imbunatatirii metabolismului – „motorul” ce transforma caloriile in energie.

Multiplele beneficii si modul inovator de actiune, ce ajuta la mentinerea senzatiei de satietate mai mult timp, echilibrarea poftelor culinare excesive si imbunatatirea modului de functionare a metabolismului, au transformat suplimentul alimentar Pagosten intr-un adevarat aliat pentru siluetele vedetelor, dintre care si Cristina Herea, jurnalista si prezentatoare de stiri de la Romania TV.

„Nu pot spune ca am fost niciodata o „fana” a dietelor de slabit care promit schimbari peste noapte, mai ales ca stiu ca scaderile bruste sau oscilatiile in greutate nu fac deloc bine organismului,   nu sunt de durata si pot duce la dereglari ale metabolismului.  In plus, si eu ca multe dintre femei, m-am confruntat cu poftele de dulciuri, care parca deveneau mai intense in timpul dietelor.
Si nu doar poftele de dulciuri, ci si micile gustari dintre mese, de la care nu credeam ca o sa ma pot abtine curand. Tocmai de aceea, Pagosten a devenit o adevarata salvare pentru mine in lupta cu poftele alimentare si cu kilogramele in plus. De cand il folosesc, pot spune ca schimbarile bune au venit de la sine si in mod natural. Mananc variat si echilibrat, dar nu la fel de des ca inainte, pentru ca senzatia de satietate dureaza mai mult de-a lungul zilei si poftele culinare nu mai sunt la fel de intense! Sunt foarte incantata de rezultate, mai ales ca nu mi-a afectat nivelul de energie, din contra sunt chiar mai dinamica si plina de vitalitate, iar metabolismul meu functioneaza la cote maxime! Sunt de parere ca sanatatea trebuie sa fie intotdeauna pe primul loc, chiar si atunci cand ne dorim sa pierdem in greutate. Si cel mai important este sa-ti limitezi apetitul, nu si optiunile alimentare! Pagosten, suplimentul Ropharma, le imbina cu succes pe amandoua,  nu are efecte secundare si ajuta  la reducerea numarului de calorii.
A devenit cu usurinta un aliat nu doar al siluetei, ci si al sanatatii mele!”, declara Cristina Herea.

Pagosten reprezinta o combinatie inovativa a doua componente active: penta-acetil-glucoza si inulina. Penta-acetil-glucoza constituie o forma usor administrabila de acid acetic (otet). Acesta este un remediu vechi si recunoscut in curele de slabire, prin scaderea nivelului de zahar din sange, reducerea apetitului si mentinerea unei senzatii de satietate prelungite. In plus, studiile au demonstrat ca otetul  aduce beneficii suplimentare corpului, prin scaderea nivelului colesterolului rau si cresterea celui bun.

Cel de-al doilea ingredient, inulina, este o fibra solubila utila in curele de slabire datorita senzatiei de satietate pe care o determina, fara a creste nivelul de zahar din sange sau a mari numarul de calorii. Un alt beneficiu pe care inulina il aduce organismului se reflecta asupra sanatatii intestinului, datorita proprietatilor sale prebiotice, favorizand dezvoltarea bacteriilor bune si deci, contribuind la un bun tranzit intestinal si prevenirea bolilor digestive.

De asemenea, cercetarile au demonstrat ca 6 g de inulina au aceeasi capacitate de supresie a poftei de mancare cu echivalentul a 260 calorii.
Totodata, inulina stimuleaza absorbtia calciului, reduce concentratia glucozei in sange si imbunatateste metabolismul.

Pagosten, suplimentul alimentar Ropharma poate fi administrat cu 30 de minute inainte de mese,  3-6 comprimate/zi fractionate in 3 doze sau in functie de greutatea corporala. In general, o cura dureaza pana la 3 luni, urmata de o pauza de o luna, apoi administrarea se poate relua. Durata curelor se stabileste diferentiat, in functie de greutatea corporala. Pagosten este disponibil in farmaciile din toata tara si online pe www.ropharma-healthcare.ro la pretul de 32,96 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod