Open Doors weekend, cabinet de terapii alternative

Pentru ca orice initiativa noua e motiv de sarbatoare, esti invitata la o sedinta gratuita de terapie Reiki “la patru maini”, specialitatea casei. Cele patru maini : Cristian Marcu – cu peste 7 ani de experienta, practica Reiki traditional si non traditional, Karuna, Lama Fera, Kalachakra si multe altele si Edmond Gabriel Timofti – Reiki traditional si non-traditional, Karuna Shambala, Yoga, Diksha, Lama Fera Kalachakra si multe altele.

Daca te intrebi de ce patru maini, ei bine intre Cristian si Edmond e chimie si impreuna isi completeaza energiile nemaipomenit pentru a face terapie.
De ce e bine pentru tine? Pentru ca pe langa melanjul energiilor celor doi este nemaipomenit si profund, dureaza mai putin, experienta este mai intensa si poti beneficia de calmul extraordinar pe care ti-l ofera forta sistemul traditional Reiki. Unde mai pui ca, daca insisti, baietii astia doi fac si citire in biocampuri.

Daca vrei sa experimentezi beneficiile pe care ti le pot aduce sedintele de Reiki, treci pe la ei pe 12-13 august. Programarea se face telefonic, la numarul 0741010009 sau 0737879289.
Te vor primi dupa principiul “primul venit, primul servit”, in limita locurilor disponibile. Va asteapta pe strada Tudor Vianu, nr. 36. Sedinta este gratuita!.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod