Obegrass - Te simți mai bine, ești mai sănătoasă și mai frumoasă!

După excesele din perioada sărbătorilor, o cură de detoxifiere a organismului este mai mult decât binevenită. Pe lângă efectul benefic pe care îl are asupra organismului prin eliminarea toxinelor, aceasta vă ajută și să dați jos câteva kilograme, pe care cu siguranță nu le aveați în vară.
Practicată de secole în întreaga lume – inclusive în sistemele de medicină ayurvedica și chineză-detoxifierea este despre odihnă, curățarea și hrănirea organismului din interior spre exterior. Prin eliminarea toxinelor, apoi prin a hrăni corpul cu nutrienți sănătoși, detoxifierea previne apariția diverselor afecțiuni și întărește capacitatea naturală a organismului de a menține sănătatea în parametri optimi.

Iată câteva metode pentru detoxifierea organismului:

1. Creșterea aportului de fibre. Consumul de fibre alimentare naturale reprezintă o metodă de detoxifiere și curățire intestinală. Acestea stimulează tranzitul intestinal și asigură o detoxifiere excelentă a organismului prin eliminarea deșeurilor prin colon.

2.Consumul de alimente sănătoase, integrale și proaspete.
În curele de detoxifiere, se recomandă eliminarea din dietă a alimentelor de tip fast-food, dar și a celor prelucrate. Acestea trebuie înlocuite cu produse alimentare organice, naturale și proaspete. Umpleți-vă frigiderul de fructe și legume, iar în cămară ar fi indicat să aveți nuci, semințe și cereale integrale.

3. Relaxarea. Detoxifierea nu implică doar consumul de alimente sănătoase. Puteți apela și  la alte metode și obiceiuri pozitive. O noapte de odihnă este esențială pentru a restabili echilibrul din organism. De aceea, faceți tot posibilul să vă bucurați de un somn de calitate.

4. Activitatea fizică.  Pentru a va menține în formă, întocmiți-vă un program de exerciții fizice pe care să le realizați în mod gradat și constant și care să implice efortul principalelor grupe de mușchi.
Acestea mobilizează celulele implicate în apărarea organismului și înlătură stresul, iar presiunea exercitată de mușchi asupra vaselor limfatice ajută la drenarea toxinelor.

5. Consumul de suplimente alimentare care accelerează tranzitul intestinal fără să creeze dezechilibre. Acestea ajută la o mai bună absorbție a vitaminelor și mineralelor și reduc absorția grăsimilor.

Un beneficiu major al produsului Obegrass este reprezentat de conținutul bogat de fibre și antioxidanți, care permite reglarea tranzitului fără acțiune mecanică (agresivă) asupra aparatului digestiv. Fibrele se dilată cu ajutorul lichidelor în care este amestecat și a sucului gastric și formează o peliculă care îmbracă bolul digestiv aceelerand tranzitul intestinal, fără a crea dezechilibre și eliminând astfel toxinele.

Prin acțiunea ingredientelor sale active, Obegrass ajută la o mai bună absorbție a vitaminelor și mineralelor și reduce absorbția grăsimilor și a nivelului de colesterol LDL, fiind un supliment alimentar recomandat în dietele de slăbit și în curele pentru detoxifierea organismului.
Acesta ajută în procesul de digestie, protejează aparatul digestiv de infecții și îi crește imunitatea, reglează și controlează aciditatea tubului digestiv.

Obegrass se administrează înainte de fiecare masă principală și pentru a favoriza efectele pozitive este foarte important consumul a minim 2 l de apă pe zi.

Obegrass este un produs notificat la IBA București și evaluat de Consiliul Superior pentru Igienă Publică și Academia Națională de Medicină din Franța. Îl puteți achiziționa de pe site-ul www.farmacore.ro la prețul de 65,00 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod