O nouă gamă de suplimente alimentare de la Eurovita

Noua gamă Eurovita include nouă produse cu un conţinut echilibrat de vitamine, minerale şi ingrediente naturale, gândite astfel încât să-ţi ofere sprijin în fiecare moment şi să-ţi dea încredere în forţele proprii zi de zi.
Noua gamă Eurovita include nouă produse cu un conţinut echilibrat de vitamine, minerale şi ingrediente naturale, gândite astfel încât să-ţi ofere sprijin în fiecare moment şi să-ţi dea încredere în forţele proprii zi de zi.

Odată cu lansarea noii game, Eurovita vine cu o imagine şi un ambalaj nou, cu informaţii detaliate care să te ajute să alegi produsul care se potriveşte cel mai bine nevoilor tale şi să fii bine informat cu privire la ingredientele active pe care le conţine fiecare produs, modul de administrare şi beneficiile oferite.

Pentru susţinerea capacităţii de efort fizic şi intelectual a organismului, Eurovita a creat Eurovita MultiVital A-Z, un complex optim de vitamine şi minerale cu Ginkgo şi Luteină, care te ajută să ai mai multă vitalitate şi energie.
Acest produs este primul complex cu eliberare prelungită din gama Eurovita.

Gama Eurovita Osteo Vitactiv include suplimente alimentare cu calciu şi vitamina D3 în concentraţii diferite pentru a răspunde nevoilor diferite ale organismului: Eurovita Osteo Vitactiv, cu 600 mg calciu şi 5 µg vitamina D3 pentru oase şi dinţi puternici, Eurovita Osteo Vitactiv Forte, comprimate masticabile şi Eurovita Osteo Vitactiv Forte Efervescent, comprimate efervescente, ambele cu  un conţinut de 1000mg calciu şi 20 µg vitamina D3. Ultimele două produse sunt utile în creşterea densităţii osoase şi menţinerea mobilităţii, testele clinice demonstrând că pot reduce cu până la 29% riscul fracturilor de şold cauzate de scăderea densităţii osoase.


Eurovita Magneziu 400 Plus Vitaminele C şi E Efervescent sprijină buna funcţionare a celulelor nervoase şi a sistemului muscular şi are o acţiune anti-stres, fiind un produs util pentru momentele de suprasolicitare fizică şi psihică.

Eurovita Ginkgo Mental este un adjuvant valoros în menţinerea şi întărirea vitalităţii intelectuale, stimulând formarea de globule roşii şi în acest mod aprovizionarea cu sânge oxigenat a creierului şi a întregului organism, în timp ce Eurovita MemoExtend, complex de vitamine B cu eliberare prelungită, susţine performanţa intelectuală prin sprijinirea bunei funcţionări a sistemului nervos.


Pentru probleme legate de nivelul colesterolul şi al trigliceridelor, poţi alege Eurovita Concentrat de Omega 3, care întăreşte sistemului cardiovascular şi ajută la menţinerea nivelului optim de colesterol şi trigliceride din sânge.

Eurovita Q10 VitalCel este un produs special creat pentru sănătatea şi starea ta de bine, pentru că încetineşte procesul de îmbătrânire la nivel celular şi stimulează sistemul imunitar.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod