Nou de la Garmin: fēnix 3 Sapphire HR

Garmin anunță lansarea a trei noi versiuni ale cunoscutului fēnix 3 Sapphire HR. Acest ceas sport îmbracă încheietura în brățară de piele, silicon sau titan, însă vine și cu un upgrade tehnologic mult așteptat.
Noile ceasuri inteligente fēnix 3 Sapphire HR au încorporată tehnologia Elevate™ wrist heart rate care permite purtătorului să-și măsoare și consulte pulsul, fără a mai avea atașată centura cardiacă.

Aceste versiuni se pliază și din punct de vedere stilistic la cerințele iubitorilor de sport: brățara neagră de silicon menține un grad ridicat de purtabilitate și confort, versiunea cu piele 100% este super versatilă și oferă și alternativa din nylon, putând fi cu ușurinţă schimbate între ele, iar ceasul cu cadran și brățară din titan plusează la capitolul durabilitate.

Dacă vorbim despre noi feature-uri, specialiștii Garmin au introdus opțiuni incredibile pentru profesioniștii din întreaga lume. fēnix 3 Sapphire HR include modul Golf ce permite vizualizarea a peste 40.000 trasee specifice și modul de Vâslire ce afișează ritmul, distanța și eficiența în timpul practicării unor astfel de sporturi acvatice. De asemenea, ceasul este îmbunătățit cu indicatori ce arată mărimea pasului și echilibrul la contactul cu solul. Mai mult, Garmin introduce o dimensiune psihologică a datelor: ceasul va putea calcula nivelul de stres, de acid lactic produs și performanțe probabile în funcție de antrenamentele anterioare.

La fel ca și edițiile anterioare, fēnix 3 Sapphire HR poate rezista până la șase săptămâni fără a fi încărcat, suportă module de înot, training indoor, fitness sau schi. Prețurile pentru un ceas fēnix 3 Sapphire HR încep de la 2.300 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod