"Multiterapia Vacuum", la Day Spa

Day Spa iti ofera multiterapia cu vacuum, ce stimuleaza mecanismele proprii ale corpului in lupta cu celulita.

Vacuumul trateaza tesutul in profunzime, tintind celulita si favorizand eliminarea toxinelor si astfel restabilind fermitatea si reducand pana la disparitie aspectul de coaja de portocala. Reduce retentia de apa, iar la nivelul pielii realizeaza o exfoliere delicata, restabilind luminozitatea ei naturala. Metoda, pe baza careia functioneaza, este aceea de aspiratie - procedeu care duce la un masaj profund si sistematic.

Efecte:


Beneficiile masajului sunt bine cunoscute. Efectuat in mod corect si regulat, duce la eliminarea depozitelor de grasime si imbunatateste circulatia sangelui si circulatia limfatica.
In cazul vacuum-ului, putem vorbi nu doar de terapie, ci de multiterapie, deoarece, prin acest procedeu, ne rezolvam multe dintre problemele de estetica ale corpului: scapam de celulita si de surplusul de kilograme, recastigam o piele tonifiata si luminoasa, ne restabilim buna circulatie a sangelui, eliminam toxinele si nu ne mai dor picioarele.

Masajul vacuum sau rularea pielii este cea mai acceptata si studiata metoda pentru tratamentul direct, non-chirurgical al celulitei.

Studii din "Jurnalul de Chirurgie Estetica" confirma faptul ca masajul vacuum stimuleaza imbunatatirea circulatiei sanguine cu aproape 400% si cresterea productiei de colagen cu pana la 130%, in cazul efectuarii acestuia pe o perioada indelungata.

Expertii in medicina recomanda masajul vacuum atat inainte, cat si dupa procedurile chirurgicale, si chiar il folosesc in timpul operatiilor de liposuctie, pentru a ajuta mobilizarea stratului de grasime inainte de eliminarea sa.


Contraindicatii:


  • Femei insarcinate
  • Persoane care sufera de: epilepsie, boli cardiace, hipertiroidie, boli de piele, leziuni dermatice
  • Persoane cu peace maker
  • Persoane care au suferit interventii chirurgicale (inclusiv cezariana) de mai putin de 3 luni
  • Persoane care prezinta vase de sange sparte, fragilitate capilara, varice pronuntate.

Procedura:


Aparatul folosit in centrul Day Spa este unul complet, care trateaza grasimea si celulita in etape, pornind de la spargerea depunerilor de grasime, pana la eliminarea lor prin sistemul limfatic.

Aparatul este dotat cu ventuze de diferite marimi, prin intermediul carora pielea este desprinsa de grasime si grasimea de musculatura, producand spargerea nodulilor celulitici si desprinderea stratului adipos, astfel restabilindu-se aspectul neted al corpului.


Aparatul mai este dotat cu capete de aspiratie cu bile metalice (numite dispersoare), prin intermediul carora grasimea este dispersata, lichidul acumulat in exces este drenat, iar circulatia sangvina este intensificata, pielea recapatandu-si fermitatea si elasticitatea.
 
Tratamentul este potentat de utilizarea unui produs anticelulitic. O sedinta efectuata pe tot corpul nu poate dura mai mult de 40 de minute (lucru efectiv), un tratament eficient incluzand 10 - 20 de sedinte.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod