Minodora a slabit 22 de kilograme cu ceaiul Canadian tea si un stil de viata sanatos !

Minodora a slabit 22 de kilograme ! Acum impartaseste din secretele dietei sale.Artista marturiseste ca pe langa un regim de viata sanatos, a baut zi de zi  ceaiul de slabit, Canadian tea.
 
Minodora spune că ceaiul i-a fost un aliat în procesul de slăbire, deoarece i-a luat pofta de mancare, de dulciuri şi a ajutat-o la eliminarea toxinelor şi a grasimii din organism. Ceaiul Canadian tea este cunoscut în intreaga lume ca fiind cel mai bun ceai de slăbit. Acesta stimulează metabolismul în mod natural, corpul produce mai multă energie şi arde cu eficienţă mai mare grăsimile din talie, fese şi şolduri.
 
Minodora a renuntat la alimentele cu grasimi,a baut ceaiul zilnic si a inceput sa faca sport.
S-a ambitionat, s-a luptat si a reusit sa ajunga la o greutate de 75 de kilograme. Dupa primele opt saptamani de cand a decis sa slabeasca, Minodora a reusit sa dea jos 14 kilograme si sa imbrace o rochie pentru prima data dupa 14 ani. Acum declara ca a slabit in total 22 de kilograme si ca isi continua programul de slabit ce include un stil de viata sanatos si ceaiul de slabit Canadian tea. www.canadiantea.ro
 
Minodora declara in urma cu cateva luni, urmatoarele :
 “M-am ingrasat 15 kilograme de la anticonceptionale.
Câte 5 kile pe luna. De 14 ani de zile nu am mai pus o fusta pe mine. Imi doresc sa slabesc pentru sanatate, pentru cariera si pentru familia mea. Vreau sa arat bine!
”.
 
Acum artista arata spectaculos fara cele 22 de kilograme si o felicitam pentru noua silueta!    www.canadiantea.ro
 
 
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • stefania pe 24 Iul 2013, 10:26
    canadian tea

    beau canadian tea de 2 zile si am slabit deja 3 kg.incercati-l este foarte eficient

    0
    1

  • luminita pe 19 Iun 2013, 14:03
    canadiantea

    ULTIMA DATA CAND AM VAZUT-O PE MINODORA LA TELEVIZOR A SPUS CA ARE 70 DE KG DAR SES TIE FOARTE BINE CA TELEVIZORUL INGRASA.PANA SI CRUDU ARE 40 DE KG SI EA PARE DE 55 KG LA TV. OA ADMIR PE MINODORA SI O SA INCERC SI EU CEAIUL CANADIAN TEA VARA ASTA.

    0
    1

  • andr@ pe 2 Feb 2013, 19:19
    ceai canadian

    au trecut 2 luni de cand beau ceaiul canadian si am reusit sa slabesc 7,5 kilograme. am scapat de burta ramasa dupa sarcina si ma simt foarte bine. mai am putin si revin la dimansiunile dinaintea sarcinii.

    0
    1

  • diana pe 6 Dec 2012, 14:33
    canadian tea

    buna! poate ti se pare grasa pentru ca televizorul ingrasa cu vreo 5-7 kilograme. stiu ca a vuzut-o o cunostinta de a mea si e o mare doferenta de cum era inainte. acum e mult mai slaba decat inainte.

    0
    0

  • ScorpioM pe 8 Nov 2012, 00:59
    Hmm

    E inca destul de grasuta. Poza e modificata cumva, nu arata asa. :) Am vazut-o acum cateva zile intamplator la o emisiune si tot e dolofana tare. Are peste 80Kg, ceea ce reprezinta foarte mult la inaltimea ei. E totusi o performanta pentru ea, fiindca inainte era imensa, dar mai are de dat jos cel putin 15 Kg.

    1
    0

  • miruna pe 7 Nov 2012, 16:05
    arata bine

    Si eu beau ceaiul de o saptamana si am slabit 2kg.Cu alimentatia nu pot sa spun ca stau bine,am zile cand nu mananc toata ziua si mananc seara f mult iar in unele zile respect 3 mese sanatoase.

    0
    0

  • elles pe 6 Nov 2012, 01:58
    Dieta personalizata, conform grupa sanguina

    In viata reusesti, in primul rand, daca ai o sanatate buna. Singurul lucru care ne apartine cu adevarat in viata este propriul trup. De aceea e pacat sa nu-l ingrijim “antrenandu-l“. Indreapta-te lent dar sigur, catre greutatea ideala, practicand Metoda “ELLE’S” = antrenament personalizat + meniu corector personalizat. Intareste astfel musculatura, conform Metodei “ELLE’S” , grabind rata metabolismului. Vezi la sectiunea Palmares, cine a obtinut rezultate! Metoda "ELLE'S" - Meniu corector personalizat ”ELLE'S”, iti propune metode si strategii personalizate simple si eficiente de eliminare a kilogramelor in surplus, remodelare si tonifiere musculara. Antrenorul iti ofera consultanta online sau telefonica zilnica, in: - nutritie (meniu corector personalizat); - antrenament personalizatMetoda "ELLE'S" Tarifele se stabilesc in functie de complexitatea proiectului. Persoana de contact: Elena Sofronie, autor dieta "ELLE’S" De ce dieta + antrenament personalizat Metoda "ELLE'S"? Nota autor: dieta “ELLE’S“ Forma fizica si psihica optima, o poti atinge cu ajutorul grupei sanguine. Grupa sanguina este cheia spre o greutate ideala. Forta fizica si psihica optima, o poti atinge cu ajutorul exercitiilor fizice practicate cu greutatilor moderate alaturi de un antrenor consacrat. Ma numesc Elena Sofronie, am 42 ani (2012), mananc conform metodei mele, de la varsta de 25 ani, la orice ora, aproximativ 65 % alimente, conform grupei mele sanguine si 35 % alimente “in afara“ grupei sanguine, in perioada dintre concursuri. Se spune ca, odata cu inaintarea in varsta, trupul nostru sufera o anumita involutie de natura degenerativa si metabolismul incepe sa scada. Pot spune despre mine ca, desi anii au trecut, mancand conform metodei mele, am acelasi metabolism, poate chiar mai activ si “fara pofte”. Obiectivul meu a fost si este: construirea, conturarea si modelarea propriului corp, pentru aceasta necesitand timp si rabdare, o dieta echilibrata si un antrenament personalizat. Timpul a trecut, dar nu degeaba, iar eu am obtinut o sanatate “de fier” dar si avantajul unei frumuseti corporale de exceptie, cu o musculatura armonioasa si proportionata, vizibil conturata si bine reliefata, un trup viguros, puternic si suplu, pastrandu-mi psihicul si fizicul intr-o armonie perfecta. Meniul/Dieta personalizat(a), iti va dinamiza forma trupului! Meniul/Dieta personalizat(a), te va face sa arati mai bine dar si, sa te simti mult mai bine! Meniul/Dieta personalizat(a), iti ofera cheia controlului greutatii si vitalitatii! Nu ar mai fi multe de spus. In acest moment, TU decizi, daca este util sa stai de vorba cu specialistul, pentru a stabili ce fel de program ti se potriveste. Vei Vedea Rezultate Aproape Imediate ... Chiar Din Prima Zi. Nu mai poti astepta! Comanda Acum! Nu uita! Cu cat incepi mai devreme, cu atat vei obtine rezultate mai bune! www.elenasofroniecsellesfitness.com/dieta-personalizata-elles.html

    2
    1

  • cori pe 5 Nov 2012, 10:36
    buna

    Da,am auzit-o in mai multe emisiuni ca a baut si ceaiul canadian,a zis ca i-a luat pofta de manccare si a ajutat-o sa slabeasca rapid.Bravo ei.

    1
    1

  • daniela pe 5 Nov 2012, 09:23
    ceai

    felicitarile mele Minodorei pentru ca a avut ambitia sa slabeasca !

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod