MINI-THERMA-FRIO By Irina Reisler

Tratamentul reprezinta o solutie eficienta de slabire rapida. Efectele terapiei sint multiple: anticelulitic; antiadipos (slimming); compactare (reducerea numarului de centimetri, in circumferinta); tonifiere; remodelare; antivergeturi. Rezultatele apar inca de la prima impachetare.
Tratamentul reprezinta o solutie eficienta de slabire rapida. Efectele terapiei sint multiple: anticelulitic; antiadipos (slimming); compactare (reducerea numarului de centimetri, in circumferinta); tonifiere; remodelare; antivergeturi. Rezultatele apar inca de la prima impachetare.

Cum se foloseste?
  • PASUL 1: PEELINGUL: Inainte de aplicarea tratamentului, faceti un peeling, la dus. Daca nu aveti un produs specific, puteti prepara un scrub din zat de cafea, zahar sau malai (in gelul de dus, amestecati o cantitate mica de zat de cafea, zahar sau malai);
  • PASUL 2: PREPARAREA SOLUTIEI FRIO: Inainte de a incepe aplicarea tratamentului, preparati solutia FRIO.
    Udati bandajele cu apa rece si stoarceti-le bine. Intr-un vas mediu, puneti apa rece si Frio Lichid, in proportie de 6 - 2 (6 unitati de apa si 2 de Lichid Frio. Unitatea o stabiliti dvs, in functie de necesitati). Inmuiati bandajele in solutia astfel preparata si lasati-le acolo, pina cind le aplicati pe corp;
  • PASUL 3: THERMA GELUL: Dupa dus, aplicati un strat subtire de Therma Gel, pe zona in care urmeaza sa folositi bandajele elastice. Aplicarea gelului se face cu ajutorul tehnicilor de automasaj;
  • PASUL 4: BANDAJELE ELASTICE: Inainte de a aplica bandajele, inlaturati surplusul de solutie Frio, din ele.
    Aplicarea se face de jos, in sus. Puteti sta cu bandajele elastice intre 30 min si o ora, in functie de confortul dumneavoastra.

ATENTIE! Combinarea efectelor termo cald-rece provoaca senzatia de frig. Nu va speriati! Acesta este efectul normal al oricarui tratament cald-rece si are ca urmare compactarea tesutului (reducerea numarului de centimetri, in circumferinta) si arderea unui numar mare de calori. Puteti folosi un trening gros sau o patura, pe durata impachetarii. Dupa impachetare, nu faceti dus sau baie, cel putin 4 ore! Tratamentul cu bandaje elastice se poate face de 4,5 ori pe saptamina.

Tratamentul poate fi facut si de persoanele cu fragilitate capilara.



Contraindicatii


Tratamentul nu poate fi folosit de catre:  cardiaci; hipertensivi;  femeile insarcinate sau care alapteaza;  persoanele care au ulcer varicos; persoanele care au rani deschise sau operatii recente (mai proaspete de 3 luni) .

ATENTIONARI: tratamentul trebuie intrerupt, in cazul senzibilitatii la una dintre componentele cremei;  a nu se lasa la indemina copiilor; a se pastra la temperatura camerei. 

Chitul Mini - Therma Frio contine:
  • THERMA GEL 200 ml
  • FRIO LICHID 500 ml
  • 3 BANDAJE ELASTICE (2 pentru picioare 10 cm x 4,5 m, 1 pentru abdomen 15 cm x 4,5 m)

Pe www.irinareisler.ro, poti sa vezi rezultatele acestui tip de tratament si modul lui de aplicare. Pret: 165 ron + taxa de transport.
CADOU - o diagnosticare gratuita, la salon, vouchere cu reduceri, la salon si la astrolog!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod