Mese usoare cu Smoothie VEGAN by Meal Balance® de la Life Care®!

Life Care a creat Gama Vegan by Meal Balance®, 3 combinatii unice pentru smoothie-uri din plante, seminte si germeni bio. Incearca cateva sfaturi pentru o gustare naturala si savuroasa, care vor tranforma micul dejun sau cina intr-unul din cele mai colorate si sanatoase momente ale zilei.

Iar pentru ca totul sa fie si mai usor pentru tine, Life Care a lansat vara aceasta conceptul Smoothie MANIA, care iti „pune pe tava” tot ce ai nevoie pentru realizarea gustarilor tale zilnice! Pachetul include: aparatul NutriBlender Drink & GO, ghid Smoothie Mania by Life Care® cu 10 retete minune validate de nutritionisti, suplimente alimentare Life Impulse si baza pentru o nutritie sanatoasa, cele 3 Vegan Smoothie Meal Balance.

Un smoothie este o oportunitate grozava de a integra fructe, legume, proteine si grasimi bune intr-o gustare sau o masa principala.
Consumul de fructe este cu siguranta bun pentru tine, desi este posibil ca bauturile cu fructe sa fie mai putin satioase decat consumul de fructe intregi si pot duce la senzatia de foame mai devreme. Adaugarea proteinelor si a grasimilor sanatoase, impreuna cu verdeata, fibrele si vitaminele si alte legume este o solutie foarte isteata si benefica corpului tau. Proteinele si grasimile, cum ar fi untul de arahide, uleiul de nuca de cocos si avocado, vor ajuta la intarzierea sporirii nivelului de zahar din sange si te vor ajuta sa te simti mai bine.

Mai vrei un truc? Alege fructe cum ar fi afinele si merele care sunt mai scazute in indicele glicemic si mai bogate in fibre. Cele cumparate de la magazin pot fi pline de zahar adaugat, asa ca facandu-ti bauturile acasa vei putea sa controlezi cat de dulci sunt.
Incearca smothie-ul Detox, din gama Vegan de la Meal Balance ®, o cura eficienta de detoxifiere, care reduce nivelul colesterolului din sange cu pana la 14%. Acest amestec ajuta la detoxifierea colonului, la reducerea colesterolului din sange, usureaza tranzitul intestinal si poate reduce riscul bolilor de inima. Descopera amestec unic de turmeric BIO, tarate de psyllium, semine de in, inulina, chimen, coriandru si ghimbir, care combinat cu ananas, kiwi, sau alte fructe sau legume dupra preferinte, se tranforma intr-un mic dejun, o gustare sau o cina colorata si delicios de sanatoasa, care ajuta la detoxifiere colonului.

Alimentatia lichida are meritele ei. Cu un smoothie, poti include mai multe alimente excelente in fiecare bautura, un echilibru optim nutritiv de carbohidrati, proteine si grasimi.
Smoothie-urile si shake-urile sunt optiuni usoare, care necesita mai putina munca digestiva decat ar fi, sa zicem, sa mananci toate acele alimente crude. O astfel de combinatie care te ajuta sa ai totul gata si mai rapid este Green Smoothie, din gama Vegan de la Meal Balance®, un amestec verde din spanac bio, moringa, urzica, orz verde si spirtulina, care are ajuta la intarirea sistemului imunitar, osos si cardiovascular. Amesteci totul cu ce legume si fructe preferi si esti gata de plecare!

Smoothie-urile atent facute ajuta la buna functionare a organismului, la sanatatea inimii si imbunatatirea memoriei, daca ai grija sa folosesti ingrediente ca pudra de cacao, surse de Omega 3 si Omega 6 si alti aminoacizi esentiali, usor de digerat. Un regim vegan sau vegetarian este si mai benefic organismului tau, iar daca voiai un produs care sa includa nutrientii necesari, poti apela la pudra vegana Meal Balance de la Life Care, combinatia unica si 100% naturala de proteina de canepa BIO, proteina de orez, cocos si cacao, care amestecata cu banane, avocado sau alte fructe dupa preferinta se tranforma intr-un mic dejun, o gustare sau o cina colorata si delicios de sanatoasa, plina de proteine sanatoase pentru o zi energica.

Gama de smoothie-uri vegane a fost gandita si conceputa din grija pentru sanatatea noastra, cu dorinta de a imbunatati semnificativ si de a colora obiceiurile alimentare, prin produse 100% naturale cu ingrediente BIO, care duc la o stare de bine, o doza de energie si vitaminizare, toate necesare activitatilor zilnice.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod