Masaj spa cu ciocolata, de la Silouette by Alexia

Cacaoa, sursa fericirii, contine antioxidanti si ingrediente active naturale, care aduc reale beneficii intregului organism.

Masajul cu ciocolata este unic, magic si exclusiv. Catifelat si delicat (un moment delicios!), ofera o stare de bine mentala si fizica, reprezentand o tentatie irezistibila!

Senzatiile si efectele oferite de masajul cu ciocolata sunt speciale: pe langa relaxare si calm, ofera hidratare, catifelare si netezire.

Poti beneficia de un masaj spa cu ciocolata, relaxant si hidratant, in cadrul Salonului Silouette by Alexia (www.silouettebyalexia.ro). Pretul unei sedinte este de 65 RON, iar abonamentul (12 sedinte) costa 650 RON + 6 sedinte Biostimulare (60 minute).


 

 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Oanix pe 3 Oct 2011, 12:58
    NU RECOMAND

    Nu-l recomand pentru ca nu-s profesioniste absolut deloc. M-am dus cu voucher luat de pe New Price si se uitau la mine de parca eram ultimul om...mi-a taiat cuticulele cu tot carne...normal ca mi-a dat sangele si mi-a dat cu nu stiu ce praf...cea mai mare teama a mea este daca forfecuta era sterilizata, daca nu ma aleg si cu cine stie ce boala... :( stie cineva daca macar sterilizeaza cum trebuie ustensilele? Merci mult si mai bine ocoliti salonul!

    0
    0

  • mik pe 29 Aug 2011, 17:12
    Nu, nu si iar NU la acest "salon"

    Nu se merita sa va duceti la acest "salon", cel putin la manichiura si pedichiura. Pun cuvantul salon in ghilimele pt ca acest loc este o caricatura a unui salon. Manichiura facuta prost cu resturi de oja uscata, persoana care lucreaza de loc profesional ca sa nu mai zis de curat. Imi taie cuticulele si imi da sangele si sufla?? In caz k nu stiti, acest lucru nu se face!! Rezultatul? Infectie pt k era si bolnava pe langa faptul k gura omului este pline de bacterii. Si pedichiura...pedichiura se face pe sub masa...nu au loc de absolut nimic acolo. Un gunoi de loc cu un site mai mult decat mincinos.

    0
    0

  • anca pe 3 Ian 2011, 23:24
    recomand

    si mie mi-a placut !

    0
    0

  • Gabriela Dinu pe 29 Dec 2010, 20:06
    super

    recomand servicile salonului

    0
    0

  • ella pe 22 Oct 2010, 15:51
    masaj

    si eu sunt maseuza dar imi place sa ma ocup de o singura clienta pt ca ea este printesa pt o ora

    0
    0

  • Caragea Florina pe 27 Ian 2010, 02:17
    Super tare !

    Am fost si eu la acest salon in decembrie si este SUPER !

    0
    0

  • mihaela pe 22 Oct 2009, 14:33
    RECOMAND SILOUETTE BY ALEXIA

    De ce-l recomand?pentru ca am slabit !eu am fost multumita si fetele chiar m-au recomandat o dieta.Nu reusam sa slabesc in zona aripioarelor dar dupa 3 abonamente se vede clar diferenta.Le-am ascultat sfaturile si am reusit.Merita! Poate ca tu nu ai reusit sa slabesti si esti asa de suparata pe fete.

    1
    0

  • Mihaela pe 29 Mar 2009, 17:26
    NU recomand Silouette by Alexia

    La fiecare sedinta mai mult te enervezi, au o singura angajata 10 ore pe zi plus 5 ore sambata. Biata fata trebuie sa aiba grija de 3 cliente simultan: la cea de la lipo, trebuie sa plimbe aparatul pe ea, la electrostimulare, daca se dezlipesc electrozii intrerupe masajul lipo sa rezolve problema. Pentru clienta care e la termocuverta, transpiratia curge siroaie pe fata, intra in ochi, dar biata fata nu se poate imparti in 3. Ca ajutor e mama patroanei, o tipa acra, care doar o cearta pe fata, cand sunt multe cliente sta fugara la receptie, rasfoind la nesfarsit niste caiete. Cearta chiar si clientele, sa nu calce pe papuci, sa aiba grija cu dusul, le umple capul cu problemele ei personale si cu povestitul serialelor de pe KanalD. Bineinteles ca atunci cand sta la receptie isi pune muzica acolo, care se suprapune peste cea de la televizor din camera de proceduri, incat e un haos total....Pur si simplu te umpli de nervi! Ca sa nu mai zic ca nu exista intimitate, toate cele 3 paturi de masaj sunt unele langa altele, fara nici un paravan. Nici gratis nu merita sa mergeti!

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod