"Mananci cat poti, slabesti cat vrei!", de Raluca Badulescu

Sunt diete cu ajutorul carora poti slabi chiar 20 de kilograme intr-o luna. Dar... la ce-ti foloseste? Caci dupa un regim atat de strict esti, brusc, terminata. De foame, de oboseala, de nervi. Si te reapuci usor, usor, de mancat. Asimilezi orice, te ingrasi la loc si te intorci in casuta-start "Sunt prea grasa si nu pot face nimic".

In volumul "Mananci cat poti, slabesti cat vrei!", Raluca Badulescu iti recomanda un stil nou de viata, care, in mod sigur, te va duce la o constanta si sigura scadere in greutate. 

"Iata ca Raluca, prin ceea ce scrie, demonstreaza ca [...] in viata nu conteaza ambalajul, ci atitudinea, increderea in tine, pe care ti le dau educatia, inteligenta, prietenii.

Experienta ei este o lectie pentru toti cei care vor sa traiasca relaxati, zambitori, fara a tine cont de rigorile lui 90-60-90, in care, culmea, si eu cred, data fiind profesia mea! Dovada ca m-a convins si pe mine de superficialitatea acestui trend este ca in ultima mea prezentare, 'Funeral', ea a fost mireasa colectiei! Ce vreti mai mult?" - Catalin Botezatu

"Nu stiu cate din cititoarele acestei carti o cunosc intr-adevar pe Raluca Badulescu. Veti avea o mare surpriza, descoperind un om extraordinar de frumos, de plin de viata, de curajos, de pozitiv si de bun.

Cate dintre voi aveti curajul sau? Cate dintre voi aveti curajul sa va schimbati viata? Cate dintre voi va asumati felul in care aratati? Va spun eu: foarte putine. Invatati de la Raluca ce inseamna sa traiti, ce inseamna sa pierzi kilogramele in plus FARA EFORT, ce inseamna sa te reinventezi si sa ai curajul sa te bucuri de fiecare zi" - Dana Budeanu 

Poti cumpara volumul "Mananci cat poti, slabesti cat vrei!" de Raluca Badulescu, aparut la editura Nemira, din librarii, la pretul de 27,90 lei.

 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • geo pe 22 Sep 2011, 18:54
    bypas

    asta si-a operat stomacul frate e imposibil asa ceva e o mincinoasa

    1
    1

  • morariu dubau gianina pe 11 Ian 2010, 16:45
    despre maninci ceti place si slabesti.

    domnelor este adevarat cea ce se spune sau se scrie ,ca maninci ce ti place si slabesti.eu am incercat si am slabit 18 kg in 2 luni, dar mincam 5 mese pe zi si numai bunatati chear si o prajitura cioclata ....dar nu ma infometam. tot ce trebuie este sati schimbi stilu de vita si sa maninci la ore fixe si sa evitati stresul.mincati putin si des tot cea ce va place.eu cred cea ce a scris acesta doamna RALUCA este un adevar.

    0
    1

  • anutza pe 24 Nov 2008, 13:50
    alte metode?

    O admir foarte mult pe Raloca Badulescu pentru ambitia de a slabi si chiar o sa cau cartea respectiva,macar asa,pentru cultura mea.Stau totusi si ma intreb,oare numai cu regim sanatos a reusit sau ajutata si de programe de ingrijire corporala(masaje,electrostimulari,impachetari...chiar "bisturiu'')

    0
    0

  • con-alis pe 6 Nov 2008, 11:14
    AIUREA

    asa ceva nu exista poate mananci nimic slabesti putin

    1
    0

  • fana dana pe 4 Nov 2008, 16:03
    bravo!

    mai, daca nu facea Dana Budeanu afirmatia asta de valoare, nu puteam trai sanatosi! felicitari ralucai pt. noua infatisare, dar nu cred ca i-a fost usor! plus ca orice doctor iti poate spune ca ai beneficiat si de estetca cu bisturiu, altfel nu ai fii avut cum sa ajungi asa! de cind te-ai imprietenit cu Budeanca? inainte te barfea de mama focului la ea in revista...

    0
    0

  • kret_cris pe 3 Nov 2008, 16:04
    Oare?

    Probabil ca daca vom cumpara cartea vom avea surpriza sa gasim aceleasi sfaturi care se gasesc cam in toate cartile de acest fel , adica nimic nou. Zic si eu s-ar putea sa ma insel .

    0
    0

  • DANNA93 pe 2 Nov 2008, 07:17
    discutabil

    eu ma chinui de 6 luni aproape,incerc sa mananc cat mai sanatos,fac si miscare si am dat jos vreo 9 kg........nu cred ca poti da jos asa usor cum zice Raluca.

    1
    0

  • niycolle pe 30 Oct 2008, 15:24
    hahahahahahahha

    nu imi vine sa cred asta k manci cat vrei si slabesti cat vrei ptr k eu ma chinui de 2 luni sa slabesc si nu manan si tot nu slabesc :))

    1
    0

  • dns_florin pe 27 Oct 2008, 15:14
    cititi mai bine

    Este vorba de ''mananci cat poti'' nu de ''mananci ce vrei'', si de schimbarea stilului de viata ceea ce presupune banuiesc un regim sanatos bazat pe multe fructe ,legume,carne slaba,etc.Normal ca daca bagi in tine sute de prajituri si grasimi la greu nu o sa slabesti in veci si sunt sigura ca nu despre asta este vorba in cartea ei.

    0
    0

  • ADRIANA1964 pe 27 Oct 2008, 10:32
    vorbe in vant

    de cand ma stiu am problema cu silueta de aceea nu mai cred nimic in legatura cu diete chiar sport nu prea cred ca aceasta raluca a facut asa sunt prea trecuta prin astea sa spuna ceva mai serios si credibil

    1
    0

  • ADRIANA1964 pe 27 Oct 2008, 10:32
    vorbe in vant

    de cand ma stiu am problema cu silueta de aceea nu mai cred nimic in legatura cu diete chiar sport nu prea cred ca aceasta raluca a facut asa sunt prea trecuta prin astea sa spuna ceva mai serios si credibil

    0
    0

  • janete pe 26 Oct 2008, 23:20
    Mananci cat poti

    Eu cred ca totul sta in puterea fiecareia de a privi realitatea,si a crede in ceea ce face.Nu de putine ori puterea mentala este foarte impotanta pentru a realiza ceva.

    0
    0

  • cristina pe 23 Oct 2008, 21:18
    cam cusuta cu ata alba

    Eu o stiu pe Raluca Badulescu de dinainte.Si cred ca fata asta a cam facut foamea.Sa mananci ce vrei si sa slabesti ca ea e cam cusuta cu ata alba.Sa vedem cum o sa evolueze pe viitor.Cred ca daca am putea manca ce vrem dar sa si slabim nu ar mai fi grase pe lumea asta si ar disparea dietele.

    0
    0

  • marta_antonella pe 23 Oct 2008, 15:12
    mananci cat poti

    ,,Sa pierzi kilogramele in plus FARA EFORT,,?????????????????Inventati altceva,ca sa vindeti cartea sunteti dispusi sa spuneti orice,dar chiar asa

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod