Lipoliza, tratamentul revoluţionar care topeşte celulita!

Vară fără celulită pe coaspe şi burtă? Se poate cu ajutorul lipolizei, tratamentul ce topeşte ţesutul gras. „Lipoliza este cea mai eficientă metodă nechirurgicală de a topi grăsimea localizată. Metoda foloseşte un amestec de substanţe care intervine în metabolismul grăsimii, astfel încât pe zona tratată grăsimea se subţiază şi chiar dispare.  Efectul este permanet. Sunt necesare doar 3 sau 4 sedinţe. Preţul în luna iunie este promoţional în cabinetul nostrum, fiind de 300 lei/şedinţa.

Rezultatele se văd de la o şedinţă la alta, prin diminuarea circumferinţei zonei respective, prin diminuarea stratului grăsos, prin înmuierea stratului adipos”, a mărturisit dr. Daniela Căţănaş.

Lipoliza acţionează prin injectarea în stratul de grăsime a unui amestec de substanţe ce conţine fosfatidilcolină, PPC, o substanţă ce se găseşte în mod natural în corpul nostru având rol în emulsifierea şi descompunera grăsimilor şi a colesterolului.

PPC este o substanţă hepatoprotectoare fiind folosită cu mult succes în reducerea nivelului de colesterol.

Pacientul ideal pentru lipoliză este cel care are o greutate aproape de normal, cu o dietă sănătoasă, care prezintă acumulări de grăsime  localizată, care nu pot fi eliminate prin dietă sau sport: bărbie dublă, pliuri în zona axilară, grăsime în jurul genunchilor, interiorul coapsei, zona inferioară abdominală. Lipoliza este de asemenea ideală pentru pentru corectarea inegalităţilor rezultate după liposucţie. Rezultatele obţinute sunt de durată sau chiar permanente, în sensul că la o creştere în greutate ulterioră depunerile de grăsime vor mici sau nule pe zona tratată”, ne-a mai spus dr.
Daniela Căţănaş. Detalii şi programări la tel: 0729.074.824 si la clinica din str. Puţul lui Zamfir nr. 3. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod