Liftingul chirurgical de coapse corecteaza excesul de piele si de grasime

Celulele adipoase, celulita si pielea in exces se acumuleaza cel mai des pe coapse, ceea ce face un corp sa para mai in varsta decat e in realitate. Liftingul intern al coapselor corecteaza pielea in exces de la nivelul zonei interne, medii si externe a coapselor. Liftingul partii inferioare a corpului presupune o incizie completa in jurul trunchiului. Interventia imbunatateste talia, dar si fesele si portiunea laterala a acestora.

Liftingul coapselor indeparteaza excesul de piele si de grasime, oferind un contur estetic si placut.
Este o operatie care se adreseaza cel mai frecvent pacientelor care au pierdut in greutate, natural sau dupa chirurgie bariatrica, dar si a celor care din cauza varstei prezinta piele in exces, cu elasticitate scazuta, cu un aspect neplacut. Timpul de recuperare postoperator dupa o interventie de lifting de coapse este de 2 saptamani. Se recomanda ca primele 7 zile dupa operatie sa se evite efortul fizic.

"Pacientele mele aleg liftingul de coapse dupa ce au realizat ca exercitiul la sala de fitness si pierderea in greutate printr-o dieta nu pot da acea fermitate si acel aspect bine proportionat, care sa mearga in tandem cu imaginea de ansamblu a corpului.
Liftingul chirurgical de coapse rezolva foarte eficient aceasta problema. Imi place sa le amintesc pacientelor mele un lucru foarte important: un corp ingrijit printr-un stil de viata activ si sanatos este cheia succesului pentru orice schimbare la nivelul organismului nostru
", afirma medicul estetician Ion Zegrea.

Pret - Interventie de lifting de coapse sau fese  - 2200 de euro. Mai multe detalii pe: www.elysium.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod