LA PLAJA FARA CELULITA SI VERGETURI

Aspectul de coaja de portocala si vergeturile nu sunt deloc atractive cand vine momentul sa ne dezbracam pentru a ne bucura de razele soarelui. Insa nu trebuie sa ne ingrijoram de aceste semne de alarma inevitabile, ci sa le tratam pentru a ne recapata vigoarea si increderea in sine.

Pentru a uita de toate acestea, putem alege un tratament revolutionar si fara durere. Icoone este ultima procedura din domeniu ce vizeaza depozitele de grasime localizata, celulita, laxitatea pielii si vergeturile.

Pe langa rezultatele imediate la nivelul fermitatatii pielii, Icoone este un tratament placut, de relaxare cu ajutorul caruia in numai 40 de minute putem avea parte in acelasi timp de un masaj de relaxare si sa ne bucuram de rezultate vizibile de remodelare corporala.

Dupa numai 2 saptamani se poate obtine un abdomen tonifiat si reducere 4cm in talie, urmand ca dupa 3 saptamani sa se reduca vizibil chiar 6cm.
Daca problema este insa zona fesiera si coapse, celulita poate fi eliminata si pielea poate fi mult mai ferma in 2 saptamani, timp in care se reduc pana la 7cm din circumferinta.

Tehnologia Icoone este aliatul tau de incredere pentru vara aceasta.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Simina pe 5 Sep 2014, 10:27
    Tratament celulita

    Un remediu foarte bun care pe mine m-a ajutat sa scap de celulita a fost suplimentul Cellinea. Produsul facut din plante si-a facut efectul destul de rapid si nu am sesizat in timpul curei nici un fel de efect secundar. Initial cand l-am cumparat nu am crezut ca ma poate ajuta in vreun fel produsul asta!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod