Kinga Sebestyen te invata cum sa scapi de colaceii din talie ca sa arati bine de Revelion

Mai sunt doar trei saptamani pana la Revelion, iar, daca va doriti sa aratati bine in hainele de petrecere, acum este timpul sa faceti sport intens, aproape zilnic, pentru a scapa de colaceii din jurul taliei.
Kinga Sebestyen, renumita antrenoare de Kangoo Jumps, recunoaste, la randul sau, ca aceasta este una din cele mai greu de lucrat zone ale corpului.  Nu este insa imposibil sa scapam de grasimea din acea zona daca avem indeajuns de multa ambitie.

Kinga Sebestyen spune ca, in primul rand, este nevoie de exercitii cardio.

“Alearga in parc, pe banda la sala, pe bicicleta, fa ore de functional training, alternand miscarile sau mergi la sesiuni de Kangoo Jumps. Exercitiile cardio ard mai repede grasimea decat cele de forta.
In plus, scad nivelul de cortizol, avand in vedere ca hormonul stresului duce la depunerea de grasime abdominala. Va recomand Kangoo Jumps pentru ca lucreaza imediat zona taliei si fesierii. Intr-o sesiune de o ora se ard chiar si 1200 de calorii. Daca faci asta zilnic, sau o data la doua zile, atunci ai sanse mari ca pana de Revelion sa ajungi la silueta dorita. Mare atentie, insa, sa faci Kangoo Jumps cu ghete originale si cu instructori autorizati!”,
declara Kinga Sebestyen.

Apoi, renumita antrenoare de fitness spune ca este recomandat sa elimini pe cat posibil zaharul si produsele pe baza de faina alba si, in plus, sa faci in paralel si masaj localizat.
“Ajuta la topirea tesutului adipos si ofera rezultate mai bune si mai rapid”, spune Kinga.

Kinga a fost premiata, in ultimii ani, pentru programele sale special de slabit, cel mai celebru fiind Fat Burning. Numai in ultimele saptamani, antrenoarea si echipa ei de instructori au ajutat sute de oameni sa dea jos kilogramele in plus prin programul Kangoo Jumps Slabeste Sanatos.  

Sesiunile de Kangoo Jumps au avut loc de trei ori pe saptamana, timp de trei luni, cei inscrisi fiind monitorizati de antrenorii acreditati.
La final, multi au reusit sa dea jos chiar si 20 de kilograme si sa ajunga sa poarte haine cu 3 marimi mai mici.

“Kangoo Jumps slabeste sanatos” este o noua disciplina de slabit si de tonifiat corpul pe care Kinga Sebestyen o lanseaza dupa deja celebra Fat Burning de acum trei ani, prin care a reusit sa slabeasca mii de oameni din tara si de peste hotare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod