Kinga Sebestyen are un abdomen și un posterior de invidiat de la Kangoo Jumps!

Kinga Sebestyen se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, chiar dacă nu a ținut niciodată dietă drastică. Celebra antrenoare de Kangoo Jumps a ajuns să aibă, la cei 43 de ani ai săi, un abdomen cu pătrățele și un posterior perfect cu ajutorul acestui sport pe care îl predă în toată lumea.  Asemenea rezultate uimitoare le au toți cei care fac Kangoo Jumps în mod frecvent, iar Kinga explică de ce se întâmplă acest lucru.

Cu Kangoo Jumps arzi peste 1000 de calorii pe oră. Este un exercițiu cardio foarte bun și distractiv. La orele de grup nu te plictisești pentru că este muzică și multă distracție.
Kangoo Jumps poate fi făcut la orice vârstă, și de copii de 6 ani și de oameni în vârstă. Exercițiile cu ghete ajută să întărim musculatura spatelui, mușchii ce susțin coloana, și ne feresc de problemele de sănătate de mai târziu din această zonă. Kangoo Jumps lucrează foarte bine fesierii, coapsele și abdomenul. Aproape toate fetele care vin la ore au abdomene cu pătrățele. Dacă nu mergi la ore de grup, poți alerga singur cu ghetele în parc sau poți face acasă gimnastică mult mai eficientă dacă ții ghetele în picioare. Spre exemplu, genuflexiunile și fandările lucrează și mai bine mușchii dacă le faci purtând ghetele.
Eu nu țin dietă, doar cu sport mă întrețin. Nu exagerez însă cu mâncarea nesănătoasă. În aceste zile fac și mai mult sport pentru că am început programul Kangoo Jumps slăbește sănătos în care s-au înscris foarte mulți oameni care vor să slăbească până de Crăciun cu Kangoo Jumps. Avem chiar și doamne cu greutatea de peste 100 de kilograme care vor să scape de 15-20, chiar 30 de kilograme până la începutul anului viitor
”, spune Kinga Sebestyen.

Seria de evenimente Kangoo Jumps slăbește sănătos a început în Baia Mare, și se va termina pe 6 noiembrie în Iași, urmând apoi o serie de evenimente peste hotare.
Astfel, cei care sunt pasionați de Kangoo Jumps sau vor să facă pentru prima dată acest sport, o mai pot întâlni pe Kinga Sebestyen în aceste orașe: Arad (29 octombrie); Rădăuți (5 noiembrie); Botoșani (4 noiembrie); Iași (6 noiembrie)
Cei care vor să slăbească pentru sărbătorile de iarnă, dar și după Crăciun și Revelion, pot participa la aceste sesiuni de Kangoo Jumps, urmând ca apoi să continue seria de antrenamente, de trei ori pe săptămână, timp de trei luni, fiind monitorizați de antrenorii acreditați.

Mai exact, vor fi trei sesiuni a câte 90 de minute de sport în fiecare săptămână, urmând ca, după cele 39 de clase, să slăbească și să aibă în minus 3 mărimi la haine.
"Kangoo Jumps slăbește sănătos” este o nouă disciplină de slăbit și de tonifiat corpul pe care Kinga Sebestyen o lansează după deja celebra Fat Burning de acum trei ani, prin care a reușit să slăbească mii de oameni din țară și de peste hotare.
Participanții se pot înscrie în program cu propriile ghete Kangoo Jumps, ori le pot închiria. Mai multe detalii despre programul “Kangoo Jumps slăbește sănătos” pot fi aflate pe www.kangooclub.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod