Ivatherm Resveratrox Anti-cellulite

Resveratrox Anti-cellulite reduce grosimea stratului lipidic de pe coapse, fese si abdomen, prin efectul ei anticelulitic, determinind in acelasi timp estomparea vergeturilor si rehidratarea pielii.
 
Resveratrox este unul din cei mai noi si mai eficienti activi cosmetici. El activeaza lipoliza (degradarea grasimilor) prin inhibarea fosfodiesterazelor, transformand grasimile din adipocite in acizi grasi si colesterol si declansand eliminarea lor.

Resveratrox s-a dovedit a fi de 30 de ori mai activ decat cafeina, folosita de regula ca ingredient in produsele anticelulita.
Produsul poate fi folosit de femeile gravide si de persoanele cu fragilitate capilara si nu are contraindicatiile cremelor cu Retinol. De asemenea, nu este fotosensibil.
 
Resveratrox Anti-cellulite mai contine:
 
  • Scopariane cu efect antirecidiva prin impiedicarea formarii de noi depozite de grasimi si reducerea lipogenezei (formare de noi depozite de grasimi).
  • Uleiul de masline ce contribuie la estomparea vergeturilor din sarcina, avand in acelasi timp rol protector, nutritiv si antioxidant.
  • Centella Asiatica  ce stimuleaza sinteza colagenului si a glicozaminoglicanilor cu efect reparator  important, imbunatatind fermitatea pielii.
    Normalizeaza tesutul conjunctiv perivascular determinand imbunatatirea tonusului si elasticitatii vasculare.
  • Untul de Karite (Butirospermum parkii) contribuie la sanatatea pielii prin aportul de vitamine si acizi grasi esentiali care maresc supletea straturilor celulare.
  • Apa termala Herculane atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile ei calmante si antiiritante.
  •  
Pret: 74.37 lei - Oferta promotionala a lunii iunie pentru acest produs este 2 produse la pret de 1 +1/2.
Disponibil in farmacii.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • denise pe 20 Nov 2010, 23:00
    ivatherm

    sunt f bune cremele de la ivatherm,eu am incercat cea pt vergeturi...e super!!isi merita banii,incercati-o cu incredere

    0
    0

  • denise pe 20 Nov 2010, 23:00
    ivatherm

    sunt f bune cremele de la ivatherm,eu am incercat cea pt vergeturi...e super!!isi merita banii,incercati-o cu incredere

    0
    0

  • karla pe 24 Mar 2010, 23:03
    e ok:)

    am tot cautat pe net pareri despre crema...vroiam sa vad cat de eficienta a fost in cazul altora insa nu am gasit nimic..asa ca m-am gandit sa va zic parerea mea:)...o folosesc aprox. de o luna...dar m-am dat doar o data pe zi aproape constant...imi place f mult ca hidrateaza pielea, o lasa fina mult timp si o face mai ferma. am vazut o usoara ameliorare a gropitelor...dar nimic extraordinar..asta si pt ca sunt sedentara, nu fac miscare aproape deloc..oricum..dintre toate cremele pe care le-am folosit asta este preferata mea..celelalte nu au facut absolut nimic( Elmiplant,Nivea,Loreal) si cand se termina vreau sa-mi cumpar din nou, mai ales ca acum ca a venit primavara voi face si miscare:)..

    0
    0

  • cristina pe 21 Ian 2010, 13:43
    bani aruncati?

    eu mi-am cumparat saptamana trecuta 2 "tuburi"... speram ca ma vor ajuta... dar cum mirela nu a mai scris nimic privind eficienta... pot sa plang de pe acum dupa cei 140 lei. alte pareri nu am mai gasit nicaieri... e clar :))

    0
    0

  • mirela pe 27 Iun 2008, 16:43
    eficienta sau nu?

    Am cumparat azi de la Ivatherm crema anticelulutica. Pretul este bun, am profitat de oferta, sper sa nu imi plang mai tarziu banii si timpul pierdut. Fetelor, daca vor fi rezultate, va voi da de stire cu toata placerea. Anul tecut am luat un produs similar de la Vichy, dadr va spun sincer ca nu s-a cunoscut nimic. e drept ca nu prea am facut masaj, este obositor si plictisitor; tocmai de aceea am apelat acum la Ivatherm, pentru ca ete nevoie doar de o aplicre usoara, fara masaj.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod