Intră-ți în formă! Dă startul la sport cu echipamentele și aparatele marca Crivit de la Lidl

Din 12 ianuarie, intră-ți în formă și descoperă echipamentele și aparatele pentru fitness de la Lidl. Tonifiază-ți musculatura, modelează-ți diferite zone ale corpului sau scapă de kilogramele în plus, făcând exerciții fizice cu aparatele marca Crivit.
Tot la Lidl, doamnele vor găsi și echipamente adecvate și de calitate pentru antrenamentele sportive.

De cele mai multe ori se întâmplă ca după sărbători să te alegi cu câteva kilograme în plus. Nu este nevoie să ții cure drastice de slăbire pentru a-ți intra în formă. Exercițiile fizice și o dietă echilibrată te vor ajuta să ajungi la greutatea dorită. Dacă nu ai timp să mergi la sală sau îți place să ai mereu la îndemână aparate de fitness, acum este momentul să te bucuri de oferta Lidl.
Îți poți amenaja un mic colț pentru antrenamentele sportive chiar la tine acasă.


Alege un Swing stepper (199 lei) care să te ajute să îți antrenezi musculatura picioarelor, șoldurilor, posteriorului și trunchiului. Acesta include benzi din latex cu trei niveluri de rezistență și un monitor LCD cu indicator digital pentru consumul de calorii, timp de antrenare și numărul pașilor. Pentru întărirea eficientă a musculaturii abdomenului şi trunchiului, poți alege un aparat de fitness pentru abdomen (59.99 lei), iar pentru brațe și spate, bara pentru tracțiuni (44.99 lei).
De asemenea, o minge pentru gimnastică (34.99 lei) este perfectă pentru exerciții de echilibru și antrenarea grupelor de mușchi.

Pe lângă acestea, un covoraș de fitness (29.99 lei) și un set de greutăți de fitness (49.99 lei) sunt foarte utile pentru un antrenament eficient. Nu uita nici de echipamentul de sport care trebuie ales corect, astfel încât să te simți confortabil când faci exerciții. Bustiera sport (29.99 lei) și pantalonii welness (34.99 lei), de damă, ambele marca Crivit, pot fi alegerile potrivite.

Pe locuri, fii gata, vino la Lidl și dă startul antrenamentelor sportive!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod