În perioada 6 -12 iunie are loc Veg Fest

În perioada 6 -12 iunie, Do Good Academy și Asociația Vegetarienilor din România organizează VEG FEST 2016 - a doua ediție a evenimentului dedicat publicului interesat de un stil de viaţă sănătos. Săptămâna vegetarienilor se va încheia la Palatul Ghica Tei din Bucureşti în weekend-ul (11 – 12 iunie) cu activităţi expoziţionale dedicate, workshop-uri, clase de Yoga, conferințe susținute de specialisti. Invitată specială a acestui eveniment este Mimi Kirk - speaker internațional, coach, chef raw vegan, avocat al vieții sănătoase și longevității.

Mimi Kirk se va întâlni cu publicul român pe 11 iunie de la ora 9.30, la Palatul Ghica Tei, unde va susține conferința “How to Live Raw in Romania”. În deschiderea conferinței lui Mimi, The Code va prezenta cel mai avansat program de juicing - detox pentru corp, minte și spirit din România.

În cadrul conferinței, Mimi Kirk va împărtăși cu cei prezenți despre modul în care alimentaţia poate fi folosită atât în vindecarea afecțiunilor medicale, cât și în încetinirea procesului de îmbătrânire – ea însăşi, la cei 77 de ani ai săi, arătând impecabil! Ne va vorbi despre secretele stilului de viață pe care ea l-a adoptat și care pot fi integrate în obiceiurile noastre zilnice şi despre legătura dintre trup şi minte şi felul în care mintea noastră poate influenţa mecanismele corpului uman.


După conferinţa lui Mimi Kirk, pe 11 și 12 iunie, în cadrul VEG FEST, vor susţine conferințe speakeri români cu notorietate: Andrei Roşu, Călin Cyfer, Florentina Gionea, Mihaela Stroe, Emese Magdas, Manuela Costea, Alec Blenche, Ionuț Costin, Gabriela Nedelea.

Mâncăm sau ne hrănim? - cu Andrei Roșu, primul om din lume care a finalizat circuitul 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe cele 7 continente, primul maraton din viata sa fiind la Polul Nord! Andrei ne va povesti experiența sa și ne va împărtăși secretele sale pentru ca fiecare dintre noi să devenim o “versiune mai buna”! Călin Cyfer va susține o conferință despre dieta frugivoră. Cum, când, unde și de ce ar aborda cineva un astfel de stil alimentar? Care sunt avantajele și dezavantajele unui astfel de regim.

Alec Blenche este cofondator și editor general al site-ului www.viataverdeviu.ro, cofondator și consilier în cadrul restaurantului Bistraw Verde Viu. Alec este de asemenea nutritionist raw vegan şi va vorbi despre Adevăruri despre alimentaţie.

Gabriela Nedelea – Master trainer – nutriție la Fitness Scandinavia School va aborda principiile alimentare de care trebuie să țină cont orice vegan aflat la început de drum dar și de veganul experimentat.
Gabriela va construi piramida nutrițională a veganului roman împreună cu publicul prezent la eveniment.

Manuela Costea ne va vorbi despre ce ne hrăneşte cu adevărat. Manuela Costea, autoare pasionată a rețetelor raw vegane și vegane de pe site-ul retetele-manuelei.ro, are o misiune personală: să ofere căi simple spre o alimentație sănătoasă tuturor celor interesați să-și transforme stilul de viață.

Dr. Manuela Stroe va ţine un discurs despre momente de luciditate, tipare mentale şi comportamentale, Florentina Gionea ne va explica cum să topim kilogramele în plus, Emese Magdas va vorbi despre legăturile profunde între echilibru hormonal și alimentație iar cu Ionuț Costin vei învăța cum să îți pilotezi propria corabie într-un ocean de informații, cure, diete și remedii?

În timp ce în sala de conferințe se dezbat subiecte intersante, în gradina Palatului Ghica antrenorii Ștefan Nicolaescu și Denis Dochiu vor avea și sâmbătă și duminică două clase de Yoga cu “Introducere în Pranayama” și “Power Yoga” iar sâmbătă de la ora 13:30 cei de la Solisis centrul de dezvoltare personală și spirituală ne vor explica cum “Hrana este energie” în aceeasi atmosfera relaxată din gradina Palatului Ghica.

Pe www.dogoodacademy.ro să vă rezervați locul la speakerul preferat.
Atenție, locurile sunt limitate, iar accesul la conferințe este gratuit, dar cu înscrirere în prealabil. Biletele la Conferinta lui Mimi Kirk se pot rezerva pe www.dogoodacademy.ro, Eventim.ro si IaBilet.ro în restaurantele Sara Green, Rawdia, Rawyal la pretul de 120 de lei.

Cina cu Mimi Kirk – un eveniment exclusivist -  Înainte de conferinţe, vineri, 10 iunie de la ora 18:00, publicul pasionat de alimentația sănătoasă va avea bucuria să participe la o cină restrânsă cu Mimi Kirk. Acest eveniment va transcende parametrii unei cine uzuale, pornind de la locația neconvențională, decorul ales, performance-ul artistic, meniul complex, până la selecția de vinuri organice compatibile. Este ocazia unică să guști mâncărurile fine preparate de Mimi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod