Heroes - O noua provocare de la World Class

Vrei sa iti testezi abilitatile? Creat pentru cei cu o condiție fizică bună, HEROES este un antrenament în care vei combina exerciții efectuate cu greutatea corpului, cu unele de pliometrie și cu unele cu greutăți mari. Vei trece prin mișcări din body-building, weightlifting, din gimnastică și de viteză și reacție, exerciții cu kettlebell, alergare sau rowing. Vei avea mai multă putere, mai multă anduranță și, nu în ultimul rând, mai multă flexibilitate.
 
Ca să poți accesa programul ai nevoie de un HOD Clip Card.
Acesta îți va da acces la sesiuni numite Hero of the Day – antrenamente cu maximum 15 persoane, conduse de antrenorii World Class certificați. Cu ajutorul pachetelor specifice programului HEROES vei intra în comunitatea celor pasionați de fitness, care vor să devină eroi.

Programul e disponibil în World Class Lujerului, Pipera Plaza și Polus Cluj. Pentru programul complet, verifică secțiunea Orar pentru cluburile selectate.  HEROES se adresează atât membrilor World Class, cât și celor care nu au un abonament.
Trebuie doar să îți iei un HOD Clip Card. Poti accesa site-ul World Class pentru a aflat detalii despre programul Heroes!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod