Gianluca Mech a lansat in România dieta Tisanoreică

Gianluca Mech, moștenitorul unei idei și al unei afaceri care a schimbat stiluri de viață punând, mai presus de toate, plantele și puterea lor vindecătoare, a venit la București pentru a lansa Dieta Tisanoreică și linia de produse care te ajută să slăbești și să te menții sănătos.
O dietă cu care au slăbit vedete precum Britney Spears, Katie Holmes sau Alexandra Dinu, Dieta Tisanoreică introduce în alimentație mixuri din plante, dar și alimente create după rețete ale familiei Mech, produse menite să îmbunătățească metabolismul și să accelereze slăbirea, fără însă a frustra consumatorul, așa cum se întâmplă deseori când vorbim de un regim de nutriție.

Familia Mech, al cărui moștenitor este Gianluca Mech, a creat Decottopia, un concept care reunește peste zece combinații de plante, în mixuri fără alcool, fără zahăr și fără conservanți.Aceste mixuri, care se găsesc în farmacii din întreaga lume, iar acum și în România, fac parte dintr-un regim de viață sănătoasă, alături de alimente speciale (de la paste, la gustări de tip biscuiți, grisine, dar și băuturi), create după rețetele nutriționiștilor italieni și vândute sub numele brandului Gianluca Mech, și de alimente din meniul zilnic obișnuit.

În prezent, Decottopia, esența businessului Gianluca Mech Spa, este cea care a trasat principiile tuturor proiectelor dezvoltate de compania italiană, inclusiv pe cele ale dietei Tisanoreica, o dietă creată chiar de Gianluca Mech.
„Dacă este adevărat că suntem ceea ce mâncăm – adică tot ceea ce introducem în corpul nostru devine parte din noi –, atunci nu doar a se hrăni, dar şi a se trata devine o provocare îndrăzneaţă şi o mare responsabilitate. Dintotdeauna au existat medicamente ale căror principii active provin de la plante. Decottopia este o metodă de prelucrare şi transformare a plantelor medicinale într-un preparat lichid cu tradiţie seculară. Preparatele obţinute prin decocţie sunt produse cu valenţe clare de tip sănătos şi au ca obiectiv îmbunătăţirea sănătății și adoptarea unui stil de nutriție echilibrat”, a declarat Gianluca Mech, prezent la București pentru a-și lansa în România linia de produse.

Produsele din gama Decottopia sunt recomandate pentru: slăbit, stimularea metabolismului, îmbunătățirea circulației periferice, relaxare și recăpătarea somnului, o mai bună funcționare a aparatului respirator, stimularea fertilității.
Unele dintre produsele care se găsesc în România sunt: Depurativo Antartico x 500mL, Decottopia, depurativ pe bază de plante – preț: 89 lei; Ven-Mech x 500mL, Decottopia, produs natural pentru stimularea circulației periferice – preț: 89 lei; Slim-Kombu x 500ml , Decottopia, produs natural pentru arderea grăsimilor – preț: 89 lei; Băutură cu gust de cacao, Dieta Tisanoreica – preț: 75 lei; Paste Penne fără gluten, Tisanoreica Style – preț: 69 lei; T-Biscuit cu vanilie, Tisanoreica Style – preț: 25 lei; T-Smart baton cu cacao și alune, Tisanoreica Style – preț: 25 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod