Gerlinéa - Soluția ta de slăbit la început de an!

Happy New Year! Happy best version of me! Probabil asta este modalitatea în care fiecare dintre noi a început noul an. Și printre numeroasele obiective setate, cu siguranță cele mai multe sunt perfect tangibile cu ajutorul unui stil de viață sănătos și echilibrat.

Ce ne dorim? Să ajungem la o greutate ideală, să ne menținem silueta actuală sau să ne ajutăm organismul prin detoxifiere… Și să nu uitam de gust! Ne dorim gust. Extraordinar chiar! Iată că se poate. Cum? Într-un cuvânt… Gerlinéa! Arma perfectă a femeilor moderne și active în lupta cu kilogramele în plus. Dezvoltate de nutriționiștii francezi, produsele Gerlinéa conțin ingrediente exclusiv alimentare, îmbogățite cu proteine, vitamine și minerale, au un nivel caloric scăzut, iar prin compoziția lor acoperă o parte importantă din nevoile zilnice de nutrienți esențiali organismului.

De asemenea, substitutele de masă Gerlinéa sunt aprobate spre consum de Agenția Europeană a Siguranței Alimentelor (EFSA) și sunt testate clinic privind efectul lor sigur și eficient în procesul de slăbire sau menținere a greutății. Ai la dispoziție o gamă variată de arome și formate practice, ușor de luat în geantă peste tot.

•    Batoane dietetice învelite în ciocolată - aceste delicioase batoane învelite într-un strat de ciocolată fină și cu umpluturi ce satisfac orice poftă de la caramel la cocos, praline sau ciocolată neagră pot fi consumate atât ca gustare (1 baton = cca 110 kcal) cât și ca înlocuitor de masă complet și echilbrat (2 batoane = 1 masă).

•    Băuturi dietetice pudră sau gata de băut  – fie că alegi să le pregătești singură din pudră predozată, fie că alegi să le iei gata preparate, băuturile dietetice sunt extrem de gustoase, sățioase și ușor de luat cu tine peste zi atât în deplasări, cât și la birou. Găsești pudra pentru Milkshake ciocolată gata dozată și însoțită de un Shaker numai bun de asortat stării tale de bine, iar băuturile deja preparate te așteaptă cu arome precum Caffe Frappé și Fructe Exotice. Un shake are numai cca 200kcal, înlocuind cu succes una din mesele principale ale zilei.

•    Biscuiți dietetici cu proteine și vitamine – delicioșii biscuiți Lămâie-Vanilie sunt un melanj de cereale crocante, proteine din lapte și vitamine, pentru o gustare consistentă peste zi.

Alături de un iaurt degresat sau un fruct, ai o gustare rapidă sub 200 kcal.

•    Suplimente – Gerlinéa îți aduce puterea concentrată a plantelor în suplimente pentru Detoxifiere, Ardere Grăsimi sau Drenarea apei. Îți recomandăm aceste soluții de slăbit naturale, din plante, dovedite clinic drept eficiente în lupta cu toxinele sau kilogramele în plus. Încearcă si shoturile detoxifiante cu anghinare, sau stickurile de Cafea Verde cu guarana pentru un plus de energie.

Alături de o alimentație variată, odihnă și activitate fizică, produsele Gerlinéa completează cu succes necesarul organismului pentru o stare de bine. Și cum secretul alurii zvelte a franţuzoiacelor ne este, în sfârşit, dezvăluit şi accesibil, e timpul pentru un 2017 de excepție!Produsele Gerlinéa pot fi comandate de pe site-ul www.nutrivita.ro.

Mai multe detalii despre produsele Gerlinéa pe pagina de facebook Gerlinea Romania. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod