Geomar Pachet profesional de prevenire a vergeturilor

Pachetul Geomar poate fi folosit pentru a preveni aparitia de noi vergeturi,pentru a le inlatura pe cele rozalii si pentru a le face mai putin vizibile pe cele alb-sidefii.
Pachetul Geomar poate fi folosit pentru a preveni aparitia de noi vergeturi,pentru a le inlatura pe cele rozalii si pentru a le face mai putin vizibile pe cele alb-sidefii. De asemenea, este ideal in timpul sarcinii si regimurilor de slabire.

Rezultate


  • elimina vergeturile rosii;
  • reduce aspectul neplacut oferit de vergeturile albe;
  • reda elasticitatea pielii.

Setul contine un ser concentrat si o crema elasticizanta.

Vergetura reprezinta o adevarata cicatrice propiu-zisa a pielii datorata unei leziuni ireversibile a tesutului, in mod normal provocata de schimbari hormonale (adolescenta, administrarea de medicamente) sau de modificari semnificative ale greutatii corporale.

Vergetura are o culoare variabila in functe de stadiu sau de evolutie: in timpul fazei initiale culoarea difera de la roz la rosu inchis, odata ajunsa in faza cicatrizanta culoarea devine alb-fildes. Durata fazei initiale variaza de la cateva luni la cativa ani, in schimb cicatricea ramane pentru totdeauna.

Prevenirea este arma cea mai eficienta pentru a combate problema vergeturilor; interventia pe fasiile roz sau rosii este inca posibila cu foarte bune rezultate, in timp ce vergeturile deja cicatrizate pot fi cel mult reduse ca profunzime.

Actiune Geomar propune o trusa completa atat pentru prevenirea cat si pentru tratamentul vergeturilor in faza initiala. Serul concetrat Geomar contine uleiuri de pleava de orez si germeni de grau ideale pentru imbunatatirea elasticitatii pielii, Pantenol si Aminoacizi care apartin NMF (natural, moisturizing factor) pentru a mari rezistenta pielii la tensiune. Produsele au fost proiectate pentru a garanta maxima complementariate si sinergie dintre prevenire si ingrijire.

Mod de folosire
Se aplica mai intai serul concetrat geomar, apoi, dupa cateva minute crema elasticizanta Geomar, aceasta pentru a garanta absorbtia totala a principiilor active continute de ser. Se recomanda aplicarea zilnica a ambelor produse timp de o saptamana pe luna.

In cazuri deosebite precum graviditatea sau regimul de slabire se aplica de doua ori pe saptamana in toata perioada. In decursul ultimului trimestru de sarcina si in cele trei luni succesive se recomanda aplicarea zilnica in special in zonele supuse riscului precum burta, fese, sani,si solduri.

Setul poate fi achizitionat dupa site-ul www.probeauty.ro, la pretul de 69.90 Ron.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kristina pe 2 Oct 2010, 22:27
    f bune

    le-am folosit. rezultate f bune. de altfel toata gama e super. le recomand

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod