Gelul-crema anticelulitic NIVEA Q10 plus

Un stil de viata sanatos este mai mult decat o dieta sau un set de exercitii. Este o ingrijire completa care include o alimentatie sanatoasa, sport, produse de ingrijire potrivite si, desigur, o atitudine care vine ca o completare la toate aceste elemente!
Un stil de viata sanatos este mai mult decat o dieta sau un set de exercitii. Este o ingrijire completa care include o alimentatie sanatoasa, sport, produse de ingrijire potrivite si, desigur, o atitudine care vine ca o completare la toate aceste elemente!  NIVEA vine in ajutorul tau si iti propune gama NIVEA Q10 plus care include atat produse anticelulitice - serul  anticelulitic NIVEA Q10 plus si gelul-crema anticelulitic NIVEA Q10 plus – cat si produse pentru fermitate - lotiunea de corp pentru fermitate NIVEA Q10, alaturi de noul ulei de corp pentru fermitate Q10 plus.

Cum sa fac sa scap de celulita? Ne sperie pe toate si cu toate acestea nu prea reusim sa scapam de aspectul de „coaja de portocala”, decat cu mari eforturi.
Specialistul in ingrijirea anticelulitica NIVEA Q10 plus iti propune doua produse care te vor ajuta in lupta impotriva celulitei!

 Gelul-crema anticelulitic NIVEA Q10 plus este un gel-crema cu textura usoara, care contine Q10, L-Carnitina – care stimuleaza conversia acizilor grasi in energie - si extract de lotus – care reduce  formarea de noi celule grase. Acesta tonifica pielea si reduce aparitia celulitei chiar si fara masaj suplimentar, avand o textura placuta si absorbindu-se rapid. Dupa trei saptamani de utilizare regulata, semnele celulitei sunt reduse vizibil.
Pret recomandat: 27 RON

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod