Garmin Romania prezintă: Sugestii de cadouri pentru pasionații de sport

Sărbătorile de iarnă din acest an pot veni pentru pasionații de sport cu cele mai noi gadget-uri care să îi susțină în antrenamentele lor zilnice.
Produse destinate atât amatorilor, cât și profesioniștilor, propunerile Garmin vor fi cadoul ideal pentru cei care doresc să își îmbunătățească performanțele sportive și să ducă un stil de viață sănătos cu ajutorul unui antrenor permanent în alertă.

fēnix 3 cel mai performant ceas sport cu GPS de la Garmin

fēnix 3 este  potrivit pentru atleţii de performanţă şi amatorii de aventură. Printre noutăţile cu care vine acest gadget se numără rezistenta antenă EXO™, realizată din oţel, pentru GPS şi GLONASS, care poate sprijini o gamă variată de activităţi sportive, de la alergare pe trasee montane la sesiuni de fitness avansat, triatlonuri, ciclism, ski şi drumeţii.
Cu un design nou, mai subţire, detalii de calitate, precum ramă din oţel inoxidabil, display de înaltă rezoluţie şi funcţiile unui smart watch, noul fēnix®3  este, de asemenea, un accesoriu excelent pentru activităţile cotidiene. Odată conectat la un smartphone, fēnix®3 furnizează notificări, prognoze meteo şi multe altele. fēnix®3 este disponibil în trei variante: Silver, Grey şi Sapphire, varianta premium ce include o lentilă convexă din safir, rezistentă la zgârieturi şi o brăţară din oţel inoxidabil. Prețul pentru un ceas fēnix 3 începe de la 2470 lei.

Vívoactive, un smartwatch Garmin cu GPS,  pentru un stil de viață activ

Vivoactive este cel mai ușor smartwatch cu GPS, ultra portabil, ideal pentru monitorizarea activității sportive.
Ceasul vine în ajutorul utilizatorilor şi surprinde şi mai mult din activităţile lor sportive cu ajutorul sistemului de tracking pe bază de GPS, pentru alergare, cycling, golf sau înot. Vivoactive poate fi purtat cu uşurinţă întreaga zi, iar notificările pe care le emite ajută utilizatorii să rămână conectaţi cu familia, prietenii sau serviciul. Cu noul Connect IQ, utilizatorii îşi pot personaliza ceasul şi pot instala noi aplicaţii. Vivoactive are un ecran color, high resolution, cu touchscreen care poate fi accesorizat cu brăţări interschimbabile. Vivoactive este disponibil în culorile de baza alb şi negru, cu preţuri începând de la 1121 lei.

Vivofit 2, brățara care te îndeamnă să ai un stil de viață sănătos

Vivofit 2 este cea mai performantă brăţară de monitorizare a activităţii zilnice.
Cu noile sale caracteristici, Vivofit 2 îşi ajută utilizatorii să menţină un stil de viaţă activ şi să dezvolte noi obiceiuri sănătoase.  Brățara încurajază utilizatorii să fie permanent activi şi poate fi purtată 24/7. Este singurul dispozitiv de monitorizare a activităţii cu o baterie cu o durată de viaţă de un an şi rezistent la apă, astfel că utilizatorii nu au nevoie să îl dea jos. Vivofit 2 monitorizează progresul zilnic şi stabileşte obiective personalizate, trimiţând un reminder de fiecare dată când înregistrează o perioadă mai lungă de inactivitate. Display-ul permanent aprins arată numărul de paşi, caloriile consumate, distanţa şi ora şi are o lumină de fundal, care îl face vizibil atât ziua, cât şi noaptea.
Prețul unei brățări Vivofit2 este de 491 lei.

Toate cele trei tipuri de produse sunt disponibile în România prin intermediul distribuitorului oficial, Sheba Distribution.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod