Gabi Toncean: „Instructorul din sală trebuie să aibă același rol pe care îl are și profesorul la școală”

Lipsa timpului pare că a devenit cauza majoră a renunțării la sport. Acum, în plină vară tot mai mulți merg către sala de sport pentru a obține măcar puțină tonifiere și visează la trupul perfect. Președintele Federației Române de Culturism și Fitness, Gabi Toncean ne încurajează să mergem frecvent și să alegem instructori autorizați cu ajutorul cărora putem obține rezultatele visate.

Faptul că se merge doar sporadic la sală vine pe fondul lejerității omului. Iar lejeritatea nu va aduce rezultate niciodată.

Partea bună este că la noi în țară sportul de masă a început să fie din ce în ce mai practicat. Ceea ce consider eu că este foarte important, este ca atunci când mergem la sală să apelăm la serviciile unui instructor autorizat care să ne monitorizeze toată activitatea sportivă. Noi în cadrul Federației Române de Culturism și Fitness pregătim și acredităm în urma cursurilor pe care le desfășuram la nivel național cei mai buni instructori. Una dintre realizarile mele din timpul mandatului de președinte este obținerea licenței acestor cursuri de către forul mondial de culturism și fitness IFBB.
Instructorul din sală trebuie să aibă același rol pe care îl are și profesorul la școală, să îndrume și să ofere cele mai bune sfaturi. Cel mai indicat ar fi să solicităm instructori acreditați de către Federația Română de Culturism și Fitness. În acest sens oricine caută poate găsi pe www.frcf.ro toate detaliile legate atât de cursuri cât și de cei care au absolvit la noi
”, a declarat Gabi Toncean.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod