Endermologia, vacuumarea si cavitatia - pentru a pierde kilograme si centimetri

In cele ce urmeaza, iti prezentam aparatul de tratare si diminuare a celulitei Dermo-Ultrafit. Facand  parte din noua generatie de aparate de inalta tehnologie, Dermo-Ultrafit imbina obtinerea de efecte rapide si spectaculoase cu atingerea unui grad de confort maxim. Fiind un aparat creat in spiritul endermologiei, nu face echimoze si nu doare!

Unul dintre procedeele folosite este vacuumarea, reprezentand unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru celulita de toate gradele (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de "coaja de portocala". Se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic.

Terapia cu vacuum nu se limiteaza doar la arderea grasimilor si dislocarea lor, ci si la scaderea considerabila in centimetri si ameliorarea vergeturilor. Totodata, stimuleaza mecanismele naturale ale corpului in lupta impotriva celulitei, restabilind tonusul si fermitatea pielii. De asemenea, genereaza o impulsionare a circulatiei limfatice ale carei beneficii se traduc prin o reducere a retentiei de apa si o stare de bine de invidiat.

Sa nu uitam ca o caracteristica moderna a femeii atragatoare este si un bust generos. Vacuum Dermo-Ultrafit detine si accesorii pentru tratamente de tonifiere si marire bust. Cupele pentru acest tip de tratament sunt de dimensiuni diferite si au, pe langa functia de aspiratie, si una de vibromasaj, conferind un plus de valoare tratamentului.

Vacuum Dermo-Ultrafit prezinta linii atipice, sofisticate, intr-un design compozitional demn de creativitatea italiana, si ascunde o alta tehnologie revolutionara in endermologie si vacuumare: sistemul P.P.P. Ce aduce Dermo-Ultrafit nou este alternanta perioadelor de presiune: succesiunea Presiune negativa (vacuum) - Pauza - Presiune pozitiva (compresie) stimuleaza limfodrenajul, creand efectul de defibrozare si de imprastiere a microgranulelor celulitice.
 
Tot ca o noutate absoluta iti prezentam si slabirea prin cavitatie si endocavitatie:

Tehnologiile moderne inlocuiesc in ultima vreme cu succes bisturiul in chirurgia plastica. Depunerile inestetice pot fi acum indepartate cu ajutorul unui aparat cu ultrasunete, care foloseste fenomenul de cavitatie. Ultrasunetele  de joasa frectventa, concentrate, se directioneaza  catre tesutul adipos (zonele de acumulare a grasimii), unde vor penetra de la o adancime de cativa milimetri, pana la o adancime de 5 cm in pachetul adipos, in functie de energia cu care se lucreaza.

Odata intrate in tesutul moale, adipos, ele se propaga asemenea valurilor, pana la adancimea calculata in prealabil. In tesutul moale, undele "modeleaza" adipocitele (celulele care acumuleaza grasimea) fara sa le sparga, accelereaza procesul de drenaj limfatic (stimuleaza circulatia limfei) si revigoreaza metabolismul local, prin intensificarea circulatiei locale. In functie de aplicatorul folosit, planar sau radial, ultrasunetele au forme diferite, producand bule de cavitatie care reasaza grasimea.

Toata aceasta tehnologie are la baza o observatie foarte simpla, si anume ca, atunci cand un sunet este emis cu o frecventa inalta, poate sa sparga, la distanta, obiecte.

In momentul de fata, acest tip de aparat se poate gasi numai in patru saloane si clinici de remodelare corporale.

Pentru perioada imediat urmatoare, salonul PerfectContur iti propune slabirea ultrarapida cu ultrasunete cavitationale, la un tarif de 150 RON. Terapia dureaza cca 90 minute si contine remodelare si slabire cu cavitatie sau endocavitatie, vacuum si drenaj limfatic la preso-terapie.

Vei observa rezultate excelente dupa o terapie completa (12 sedinte), dar si scadere in centimetri (7,8 - 12 cm) dupa un singur tratament, spargerea nodulilor celulitici si scaderea unui grad de celulita (tratament complex).

Prin adancimea la care lucreaza, aparatul reuseste sa sparga micro si macro nodulii celulitici, ajutand, de asemenea, la disparitia aspectului de coaja de portocala chiar dupa primele 2-3 sedinte. Prin stimularea circulatiei limfatice si venoase, a schimbului celular si datorita produselor folosite in timpul tratamentului, pielea isi redobandeste luminozitatea si fermitatea. Se foloseste in toate tipurile de celulita - fibroasa, edematoasa, mixta, in orice grad de avansare de la I - IV, in tratarea /ameliorarea obezitatii si reda fermitate pielii.

Oferta salonului pentru perioada 26 noiembrie - 24 decembrie este urmatoarea :

  • 10 sedinte de endermologie/vacuum - 135 RON - program slabire /anticelulitic
  • 10 sedinte vacuum + vibratie - marire bust -10/15'- 130 RON
  • 10 sedinte endermologie drenaj limfatic - 15'-130 RON
  • 10 electrostimulari(30'):100 RON  
  •  5 electrostimulari + 5 fast slim la infrarosii - 110 RON
  •  5 electrostimulari + 5 fast slim + 5 vacuum - 100 RON
  • 5 fast slim + 5 vacuum + 5 ultrasunete anticelulitice - 100 RON
  • 1 tratament hidratare faciala - 55 RON

Ofertele de mai sus sunt valabile in intervalul orar 10-16.30, de luni pana vineri.   

Sedintele de endermologie se pot combina cu succes cu impachetarile la termocuverta sau tunel cu infrarosu, putandu-se  opta pentru urmatoarele pachete, care contin impachetari cu tehnologie Gerard:

  • 10 impachetari drenante si de slabire "Snelling" - 290RON
    10 impachetari cu "Paprika" - 220RON
    10 impachetari cu "Fitogel C" - 350 RON

Pentru oferta completa, viziteaza site-ul www.perfectcontur.ro sau salonul Perfect Contur (Strada Octavian Goga, nr. 6, Bloc M25, Sc3, et2, ap60, interfon *2002 - zona Pta Unirii; tel: 021/322 32 40 sau 0723 997 163; office@perfectcontur.ro)

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alina pe 22 Apr 2009, 13:39
    intrebare

    Pote sa imi spuna si mie cineva care e diferenta in privinta eficientei acestor proceduri si daca sunt riscuri atat in planul sanatatii cant si pe termen lung in aspectul fizic adica sa creeze dependenta ceva de genul.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod