Electrostimulare la Keiko SlimSpa

Este o terapie cu vechime in istoria saloanelor de estetica, un tratament folosit de mai bine de o jumatate de secol. Cum de rezista si in prezent? Foarte simplu. Si-a dovedit...
Este o terapie cu vechime in istoria saloanelor de estetica, un tratament folosit de mai bine de o jumatate de secol. Cum de rezista si in prezent? Foarte simplu. Si-a dovedit eficienta si echivaleaza cu nu mai putin de 8 ore la sala de fitness. Beneficiaza de efectele ei la Keiko SlimSpa. Ia-ti un aliat in lupta cu celulita - Professional Combo. Pielea ta va fi mai ferma, iar grasimile si centimetrii ii vei trece la capitolul pierderi.

Sau incearca electrostimularea la Tunelul electromagnetic ELS 18. Are opt canale de electrostimulare pentru corporal si facial. In plus, efectul electrostimularii este potentat de razele infrarosii si de terapia electromagnetica. Astfel, poti arde 800 calorii in doar 30 minute de tratament.

Visezi la o silueta noua? Apeleaza la o metoda care si-a dovedit eficacitatea. Vino la Keiko pe bulevardul Magheru, numarul 29 sau pe strada Constantin Daniel, numarul 3. Da un click pe www.keiko.ro si afla mai multe.

Electrostimulare Tunel ELS 18 - 45lei/sedinta
Electrostimulare Professional Combo - 38 lei/sedinta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod